Rohkema info nägemiseks:

ITREKON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 761; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ITREKON OÜ kohta arvamuslugu!"

ITREKON OÜ hetkeolukord

Juba 761 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Konsolideerimisgrupi struktuur:

Itrekon OÜ emaettevõte

Rimonne Baltic OÜ Mineral Water OÜ SVK Investment Agency OÜ (100%) (100%) (100%) tütarettevõte tütarettevõte tütarettevõte

Rimonne Baltic OÜ, Mineral Water OÜ ning SVK Investment Agency OÜ on konsolideeritud rida-realt meetodil.

Konsolideerimisgruppi kuuluvate äriühingute peamisteks tegevusaladeks on mänguasjade hulgimüük, investeerimine ja enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus.

Konsolideerimisgrupi suurima tütarettevõtte Rimonne Baltic OÜ põhitegevusala on mänguasjade hulgimüük. Toodangut realiseeritakse põhiliselt

Eestis, Lätis ja Leedus. Rimonne Baltic OÜ tegevus on hooajaline, esimesed kaks kvartalit on müügitulu väiksem, aasta lõpus müügitulu suurendatakse keskmiselt kaks korda. Ettevõte tegeleb aktiivselt pakendiringlusega keskkonnamõjude maandamiseks. Sotsiaalsele keskkonnale ettevõtte tegevus olulist mõju ei avalda.

2022.a. oli konsolideerimisgrupi müügitulu 10 159 402 EUR, millest 3 107 685 EUR oli käive Eestis.

2022.a. sai konsolideerimisgrupp aktsiate müügist ja ümberarvestusest kahjumit kogusummas -5 371 782 EUR (2021.a. oli saadud tulu 3 445 907 EUR). Tegeleti aktiivselt ka investeerimisega kinnisvarasse, soetades Harjumaal laopind soetusmaksumusega 1,8 milj. EUR ja uued korterid Tallinnasse kogusummas 759 378 EUR.

2022.a. konsolideerimisgrupp jätkas investeerimist kinnisvarasse. Jätkatakse lühiajaliste investeeringutega finantsturul.

Järgmisel aasta on plaanis anda kõik soetatud kinnisvarainvesteeringud rendile ning suuremaid finants- ja kinnisvarainvesteeringuid rohkem planeeritud ei ole

Makromajanduslik keskkond oli 2022. aastal üldiselt hea. Seoses majanduse taastumisega suurenesid lastevanemate poolt tehtavad kulutused mänguasjadele. Teist pidi mõjus 2022 aasta esimeses kvartalis alanud Ukraina sõda finantsinvesteeringutele negatiivselt.

Finantsinvesteeringutest tuleneva riski maandamiseks analüüsitakse ja jälgitakse soetatud aktsiate portfellis olevaid ettevõtted. Investeerimisega seotud otsused tehakse piisava ja asjakohase informatsiooni alusel, kogudes teavet ning analüüsides seda kohase põhjalikkusega majandus-, finants- ja õiguslikust vaatenurgast. Juhtkond monitoorib ja jälgib investeerimisportfelli ettevõtteid, et olla kursis valdkondlike arengutega ja nendele vastavalt reageerida.

Rimonne Baltic OÜ kasutab laenukapitali jooksvaks tegevuseks ja finantsinvesteerimiseks. Suur osa laenukapitalist on seotud 6 kuu

Euriboriga. Ettevõtte juhtkond monitoorib olukorda selleks, et vähendada ettevõtte riske, mis on seotud tulevikus võimaliku Euribori tõusuga.

Juhatuse hinnangul ei ole veel Euribori tõusu mõju ettevõtte jaoks sisuline, mis nõuaks investeerimise strateegia ülevaatamist.

Konsolideerimisgrupi põhieesmärk on suurendada oma turuosa Balti riikides ja saada juhtivaks mänguasjade müüjaks regioonis.

Mineral Water OÜ's on plaanis hakata Kuressaare kinnistul tootma mineraalvett. Hetkel tegeletakse äriplaani koostamise ning investorite otsimisega.

Tütarettevõttes Rimonne Baltic OÜ töötas 2022. aastal keskmiselt 12 töötajat ja töötajate palgakulu oli 197 473 EUR.

Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse esimees tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina ning ettevõttel ei ole valitud nõukogu.

Majandusaasta jooksul ning aruande koostamisperioodil on tehtud arveldusi välisvaluutades (USD). Kuna välisvaluutas toimuvate tehingute maht oli väike, siis valuutakursside muutus olulist mõju ei avaldanud.

Peamised finantssuhtarvud (konsolideeritud): 2022 2021

Ettevõtlustulu kasv (%) 18,9% 35,5%

Valem:(müügitulu 2021 – müügitulu 2020)/müügitulu 2020 * 100

ITREKON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.