Rohkema info nägemiseks:

JAUS TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laiaulatuslikke trükiteenuseid, erialaks on teenustrükk, etiketid ja termosiirde lindid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 2001. aastal oleme pühendunud teie lugude elluäratamisele meie erakordsete trükiteenuste kaudu. Meie missiooniks on pakkuda teile mitte ainult tooteid, vaid lahendusi, mis vastavad teie igale trükivajadusele, spetsialiseerudes etikettidele ja termosiirderibadele.

Meie tipptasemel SATO tööstuslike etiketiprinteritega tagame kõrge resolutsiooniga trükised reguleeritava tumedusega, mis sobivad erinevatele materjalidele, sealhulgas termo eco, coat, fluor, veluur ja sünteetilised alusmaterjalid. Olgu teil vaja termosiirderibasid standardmustas või värvide spektris, meil on kõik olemas. Meie ribad on täpselt lõigatud 30-400mm, et sobida teie konkreetsete printeri nõuetega.

Neile, kes otsivad mugavust, on meie A4 kleepsulehed täiuslikud kontoriprinteritele, saadaval mitmes suuruses, et sobida teie ainulaadsete projektidega. Ja kui on vaja valida õige printer, siis meie partnerlus Mark-Line Systems OÜ-ga tagab, et leiate oma trükiülesannete jaoks täiusliku vastavuse.

JAUS TEENUS OÜ valimine tähendab partneri valimist, kes väärtustab kiirust ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Meie asjatundlikkus etikettide loomisel ja trükiteenustes ulatub üle aastakümne, tagades, et teie tooted on märgistatud täpsuse ja hoolega. Kutsume teid kogema erinevust meiega – kus teie trükivajadused on täidetud suurepärasuse ja tõhususega.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

JAUS TEENUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JAUS TEENUS OÜ tegevusaruanne 2022

Jaus Teenus OÜ on registrisse kantud kandeotsusega 19.04.2001.a (esmakanne). Ühingu põhitegevus 2022. aastal oli tellimuste alusel etikettide trükkimine. 2023. aastal jätkatakse senist majandustegevust.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas kvaliteetsed etiketid võivad suurendada teie toote müüki

Etiketid on rohkem kui lihtsalt tootele kleepitud sildid; need on teie turundusstrateegia kriitiline komponent. Kvaliteetsed etiketid võivad oluliselt mõjutada
ssb.ee
Etiketid on rohkem kui lihtsalt tootele kleepitud sildid; need on teie turundusstrateegia kriitiline komponent. Kvaliteetsed etiketid võivad oluliselt mõjutada teie toote müüki, ja siin on, kuidas. Etiketi kvaliteedi tähtsus toote müügis Toote etikett on tihti esimene asi, mida klient näeb. Kvaliteetne etikett võib tähelepanu köita ja jätta tugeva esmamulje, luues müügiks lava. Järjepidevad, kvaliteetsed etiketid tugevdavad teie brändi identiteeti ja aitavad luua brändi äratundmist, mis on oluline kliendi lojaalsuse ja korduväri äri jaoks. 1. Brändi kuvandi tõhustamine Hästi kujundatud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.