Rohkema info nägemiseks:

ANANKE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me tegeleme kvaliteetse eritellimusmööbli, köökide ja garderoobisüsteemide disainimise, valmistamise ja paigaldamisega, pakkudes personaalseid ja funktsionaalseid sisekujunduslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid unikaalset ja kvaliteetset köögimööblit? Sinu ideaalse köögi loomine algab Ananke OÜ-s, Eesti juhtiva eritellimusmööbli pakkujaga alates aastast 2001. Oleme perefirma, kelle eesmärk on pakkuda sulle parimat lahendust alates esimesest ideest kuni köögi täiusliku valmimiseni.

Anname sulle võimaluse luua oma unistuste köök täpselt sinu maitse järgi. Meie spetsialistide meisterlikkus ja kogemus tagavad, et sinu köök peegeldab täpselt sinu stiili ja vajadusi. Kuidas me saame sind aidata?

Pakume eritellimusmööblit, eritellimus köögimööblit ning eritellimus garderoobe. Kõik meie tooted valmistatakse Eestis kvaliteetsetest materjalidest ja furnituurist. Meie valikus on lai materjali- ja profiilide valik, mis võimaldab sul valida täpselt need elemendid, mis sobivad sinu koju kõige paremini. Me mõistame, et iga klient on erinev, seega oleme loonud personaalse konsultatsiooniprotsessi. Tule meie salongi ja jagame sinuga ideid ning soovitusi. Kui sul endal veel täpne plaan puudub, siis võta kaasa köögi esialgsed mõõdud. Meie müügikonsultandid on valmis sind aitama kõigis küsimustes.

Lisaks eritellimusmööblile pakume ka terviklahendust koos köögitehnika ja paigaldusega. Kõik vajalik, alates liuguste ja garderoobide kuni valamute, segistite ja köögitehnikani, on saadaval meie salongis. Saad oma uue köögi täiuslikult sättida vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Ananke OÜ köögid valmistatakse Eestis kvaliteetsetest materjalidest ning meie koostööpartnerist paigaldusfirma tagab, et sinu köök saab täpselt selline, nagu soovid. Arvesta umbes 6-8 nädalase tarneajaga, et saaksid nautida oma uut unistuste kööki võimalikult kiiresti.

Kui soovid luua oma unikaalse köögi, siis võta ühendust Ananke OÜ-ga juba täna! Helista meile, külasta meie salongi ja lase meie ekspertidel aidata sul luua köök, millest oled alati unistanud. Teeme koos sinu unistustest reaalsuse!

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

ANANKE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi E.

Minu garderoob on täpselt selline, nagu unistasin. Aitäh, Ananke OÜ!

- Erik H.

Kiire ja professionaalne teenindus. Minu eritellimusel köögimööbel on täiuslik!

- Jaan G.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond, kes valmistas minu köögi täpselt nii, nagu soovisin.

Kuidas luua oma unistuste garderoob?

Garderoob – see on koht, kus sinu stiil algab. See on rohkem kui lihtsalt riiete hoiustamise ruum; see on isikupärane kunstiteos, mis peegeldab sinu maitset, organiseeritust ja unikaalsust. Kuidas muuta garderoob just sinu unistustele vastavaks? Ananke OÜ liuguste ja garderoobidega on see lihtsam kui kunagi varem. Enne kui alustad garderoobi kujundamist, mõtle selle funktsionaalsusele. Mis on sinu garderoobi peamine eesmärk? Kas vajad rohkem riiulipinda, sahtleid või riputuskohti? Ananke OÜ liuguste ja garderoobide disainilahendused on loodud vastama täpselt sinu vajadustele, tagades

Dropdown

kõik artiklid

Ajatu stiil köögis: eritellimus köögimööbel Ananke OÜ-lt

Köök – koht, kus sünnivad maitsvad road ja loodakse soojad mälestused. See on koht, kus kohtuvad pere ja sõbrad ning kus sünnivad unikaalsed hetked. Kuidas muut
ssb.ee
Köök – koht, kus sünnivad maitsvad road ja loodakse soojad mälestused. See on koht, kus kohtuvad pere ja sõbrad ning kus sünnivad unikaalsed hetked. Kuidas muuta see eriline ruum veelgi isikupärasemaks ja kaunimaks? Ananke OÜ eritellimusmööbel on võti sinu unelmate köögi loomiseks. Me mõistame, et iga kodu ja iga inimene on ainulaadne. Seepärast oleme pühendunud looma kööke, mis kajastavad meie klientide isikupära ja stiili. Kas sa armastad klassikalist elegantsi või kaasaegset minimalistlikku disaini? Ananke OÜ eritellimusmööbel on kohandatav vastavalt sinu soovidele, võimaldades sul luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.