Rohkema info nägemiseks:

FRONTIER HOCKEY OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3287; jälgijaid - 35. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FRONTIER HOCKEY OÜ kohta arvamuslugu!"

FRONTIER HOCKEY OÜ hetkeolukord

Juba 3287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Frontier Hockey põhitegevusteks aastal 2022 oli spordikaupade hulgimüük (46492) ning FRONTIER kaubamärgi haldus ja antud kaubamärgiga sporditoodete tarnimine ning turustamine läbi FRONTIER Hockey edasimüüjate.

2022. aastal moodustas OÜ Frontier Hockey müügitulu 33 342 eurot. Toimus likviidsete laovarude ja vahendustoodete müük. Võrreldes 2021 aastaga leidis aset müügikäibe langus tootmistegevuse sulgemise ning turundustegevuse vähenemise tõttu. OÜ Frontier Hockey müügitulust moodustas 50,50% müük EU riikidesse, 41,94% eksport ja 7,56% müük Eestisse.

FRONTIER HOCKEY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.