Rohkema info nägemiseks:

FLEIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 744; jälgijaid - 3. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta FLEIM OÜ kohta arvamuslugu!"

FLEIM OÜ hetkeolukord

Juba 744 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fleim on asutatud 2001.aastal eesmärgiga tegeleda kosmeetikatoodete võrkturundusega. Tänaseks on avatud pood, kus pakutakse kosmeetika- ja puhtast loodusest pärit tooteid. Osaühing on Florihana toodete ametlik maaletooja. Meie veebipood on Bioaromaforyou.

Osaühingu majandustegevusest

Aruandeaastal korraldati lisaks põhitegevusele esitlusi ja tegeleti edasimüüjate koolitustega, eesmärgiga säilitada ja laiendada olemasolevat turundusvõrku. Jätkati erinevate naturaalsete õlide, küünalde ning muu taolise kauba tutvustusega nimetatud kaupade müügi suurendamiseks. Toimusid koolitused loodukosmeetika teemadel. Meilt on võimalik osta järgmisi kaubamärke: Biovegan Family, Florihana, Holy Lama Spice Drops, Pranarõm jne.

Täpsemalt saab tutvuda ettevõtte tegemiste ja toodetega kodulehel www.bioaromaforyou.eu.

Müügitulu vähenes võrreldes eelmise aastaga ning oli 140 tuhat eurot, 2021. aastal oli 150 tuhat eurot.

Ettevõtte juhtkonnas muutusi ei olnud.

Valuutakursside muutumisega seonduvad riskid 2022. a toimusid arveldused klientide ja tarnijatega valdavalt eurodes, mistõttu valuutakursside risk puudus.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal olulisi muudatusi ettevõtte tegevuses ei kavandata. Juhtkond on teadlik maailma majanduses toimuvast ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et vaatamata ebakindluse tekkimisele ei avalda olukord mõju ettevõtte tegevusele ja olenemata keerulisele olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

FLEIM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.