Rohkema info nägemiseks:

VILLEMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VILLEMONT OÜ kohta arvamuslugu!"

VILLEMONT OÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset toodet ja teenuseid. Ettevõtte kõikides asjaajamistes on põhiväärtusteks kiirus, korrektsus, ausus ning täpsus.

2022. majandusaastal jätkas VILLEMONT OÜ majandustegevust valitud tegevusalal - veoteenused.

Põhivaradesse investeeriti liisingfirmade abil 59583 eur.

2022. aastal oli VILLEMONT OÜ käive 190285 eur ning kasum 18605 eur. Planeeritud aastakäive saavutati vajalikus mahus, samas kontsentreerumine saavutatud turusegmentidele ning loobumine mittemajanduslikest segmentidest osutus edukaks. Masinate remont oli kulukas, kuna need on vanad. Samuti oli ka 2022.a. veoteenuste turul raske läbi madala veohinna ja seetõttu loobuti nii mõnestki tööst.

2022. a. arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud, samuti ei ole neid ette nähtud 2023. aastal.

Majandusaastaks 2023 planeeritakse käibe kasvu 5...10%. Puhaskasumi plaani aastaks 2023 mõjutavad oluliselt taas kütusehindade tõus, tihe konkurents transporditurul ja üleüldine majanduse madalseis.

2022. aastal oli OÜ VILLEMONT keskmine töötajate arv taandatuna täistööajale 1,3. Töötajale tasu üldsumma oli 2022. a. 27100 eur. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest aruandeaastal töötasu ei makstud.

Juhatuse liikmetele pole nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ette nähtud.

VILLEMONT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.