Rohkema info nägemiseks:

UUS SAMM GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lisaks pakutakse ehitustehnika renti, ehitusmaterjalide müüki, raskekaalulisi ja ülegabariidilised vedusid
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne-Mari V.

Firma UUS SAMM GRUPP OU teenused on alati väga täpselt ja korrektselt täitnud minu nõudmised. Tooted on alati kvaliteetsed ja konkurentsivõimelised. Soovitan!

- Jaan A.

Kasutasin UUS SAMM GRUPP OUt tehnika renti ja olen väga rahul. Teenuste kvaliteet oli suurepärane ja kohaletoimetamine toimus kiiresti ja vastavalt minu soovidele.

- Kai K.

Liiva ja killustiku ostmine UUS SAMM GRUPP OUt oli minu jaoks suurepärane kogemus. Teenus oli professionaalne ja materjal oli väga kvaliteetne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

UUS SAMM GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Osaühing Uus Samm Grupp oma tegevust ehitusmaterjalide ja tsemendi hulgimüügi valdkonnas. See on sektor, mis on oluline nii ehitussektori kui ka laiema majanduse jaoks, kuna see pakub vajalikke materjale, mis aitavad kaasa infrastruktuuri arengule ja hooldusele. Uus Samm Grupp OÜ näitas 2022. aastal tugevat majanduslikku tulemust, kus nende müügitulu ulatus 799 634 euroni. See on märkimisväärne saavutus, mis näitab ettevõtte võimekust oma tegevusvaldkonnas ning kinnitab nende positsiooni ehitusmaterjalide ja tsemendi hulgimüügi turul. Ettevõtte kasumiks kujunes 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Ülegabariidsed veod: ehitusmaailma suured lahendused

Ehitusmaailma suured väljakutsed nõuavad erilisi lahendusi. Ülegabariidilised veod on selle valdkonna üks oluline osa, mis võimaldavad transpordida suuremõõtmel
ssb.ee
Ehitusmaailma suured väljakutsed nõuavad erilisi lahendusi. Ülegabariidilised veod on selle valdkonna üks oluline osa, mis võimaldavad transpordida suuremõõtmelisi ja raskemaid koormaid turvaliselt ning tõhusalt. Uurime lähemalt, kuidas ülegabariidilised veod aitavad ehitusprojektidel saavutada uusi kõrgusi. Mis on ülegabariidilised veod? Ülegabariidilised veod viitavad transpordile, kus veetav koorem ületab tavapäraseid mõõtmeid ja kaalu piiranguid. Need võivad hõlmata erakordselt suuri ja raskemaid objekte, nagu ehitusmasinad, tehnoloogilised seadmed, tööstuslikud komponendid ja palju

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.