Rohkema info nägemiseks:

VIRU RMT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusalaks on tehnoloogiliste seadmete remont ja hooldus, metallkonstruktsioonide ja metalldetailide tootmine ning montaažiteenuste osutamine.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Viljar P.

Oleme juba pikka aega koostööd teinud VKG insenertegevuse ja projektijuhtimise keskusega ning me ei saaks olla rohkem rahul nende teenustega. Suurepärane meeskond ja tulemused!

- Urmas O.

Tõsteteenused on olnud usaldusväärsed ja turvalised. Oleme mitmeid projekte nendega läbi viinud ning alati on kõik sujunud suurepäraselt.

- Riina H.

VKG kontserni oskusteabe koondamine Viru RMT-sse on olnud suurepärane idee. Oleme kasutanud nende tootmise ja värvimise teenuseid ning tulemused on alati vastanud meie ootustele.

Ajaloost - Viru RMT

1921. aastal käivitati Kohtla-Järvel prooviõlivabrik, kus õli saamise eesmärgil katsetati põlevkivi utmist spetsiaalses retordis ehk teisisõnu põlevkivi kuumutamist ilma õhu juurdepääsuta. Üle ootuste heade tulemuste toel ehitati aastatel 1924-1942 neli õlivabrikut. 1945. aastal alustati tollase NSVL Riikliku Kaitsekomitee otsuse kohaselt uue põlevkivitöötlemise kompleksi rajamist Kohtla-Järvele loosungi all “Gaasi Leningradile”. 1948. aastast saigi alguse põlevkivist tehtud majapidamisgaasi pumpamine Leningradi. Hiljem suunati gaasijuhe ka Tallinna ja teistesse Põhja-Eesti linnadesse.

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteedi- ja töökeskkonnapoliitika - Viru RMT

Kvaliteet on meie ettevõtte jaoks konkurentsivõime võtmenäitaja ning ettevõtte kui terviku ja iga selle töötaja heaolu tagatis. Viru RMT peamiseks eesmärgiks o
ssb.ee
Kvaliteet on meie ettevõtte jaoks konkurentsivõime võtmenäitaja ning ettevõtte kui terviku ja iga selle töötaja heaolu tagatis. Viru RMT peamiseks eesmärgiks on oma positsioonide tugevdamine ja laiendamine turul ning klientide usalduse ettevõtte kui kõrgekvaliteediliste teenuste ja toodete tarnija vastu alahoidmine. Püstitatud eesmärk saavutatakse meie poolt läbi rahvusvahelise standardi ISO 9001:2008 nõuetel põhineva kvaliteedijuhtimissüsteemi väljatöötamise ja juurutamise. Eesmärgi saavutamiseks püüame me: Pidevalt tundma õppida tarbijate ootusi ja vajadusi ning neile kiiresti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.