Rohkema info nägemiseks:

ELME METALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Soodustame oma klientide äritegevuse pikaajalist arengut ja nende konkurentsivõime suurendamist turul, pakkudes erinevaid materjali tarnimise, ettevalmistamise ja edasise töötlemise teenuseid vastavalt nende soovile

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Elme Metalli, kus pakume mitmekülgseid valtsmetalli ja selle töötlemise teenuseid, olles varustatud tipptasemel seadmetega.

Meie lai tootevalik hõlmab lehtmetalli, profiilmetalli, sordimetalli, ümar- ja nelikanttorusid, armatuurterast ning roostevabast terasest tooteid. Olenemata teie vajadustest, suudame pakkuda kohandatud lahendusi, mis vastavad täpselt teie spetsifikatsioonidele.

Meie kogenud meeskond võtab enda kanda mitmesuguseid töötlemisteenuseid alates lehtmetalli täpsetest lõigetest kuni erinevate metallide profiilide ja torude töötlemiseni. Tagame, et teie projektid valmivad vastavalt kõrgeimatele standarditele.

Mis teeb meist eeliseid? Suur kogemus erinevates tööstusharudes, tõhusad hanke- ja logistikaprotsessid ning võime pakkuda terviklahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele.

Oleme siin selleks, et olla teie usaldusväärne partner metallitööde maailmas. Võtke meiega ühendust, ja koos leiame parima lahenduse just teie projektile. Elme Metall - teie partner, kes toob metalli elule!

ELME METALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Riina E.

Kiire tarne, professionaalne suhtumine.

- Kalle N.

Efektiivne töötlemine, täpsed lõiked. Jätkake head tööd!

- Sten U.

Usaldusväärne partner ehitusprojektidel.

Elme Metall avas Leedus laokompleksi

Eesti kontserni BLRT Grupp kuuluv Elme Metall lõpetas Klaipėda vabamajandustsoonis uue laokompleksi ehitustööd.

Dropdown

kõik artiklid

Uued seadmed Elme Metalli Klaipėda teeninduskeskuses

Elme Metalli Klaipėda teeninduskeskuses käib täie hooga uue plasmalõikuspingi paigaldus. Uus masin võetakse kasutusele käesoleva aasta juulis.
ssb.ee
Elme Metalli Klaipėda teeninduskeskuses käib täie hooga uue plasmalõikuspingi paigaldus. Uus masin võetakse kasutusele käesoleva aasta juulis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.