Rohkema info nägemiseks:

RAIGER TRIO OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1038; jälgijaid - 52. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAIGER TRIO OÜ kohta arvamuslugu!"

RAIGER TRIO OÜ hetkeolukord

Juba 1038 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 52 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Raiger Trio põhitegevusala on toitlustusteenuse pakkumine. Peamiselt tegutsetakse Märjamaa alevis asuvas hoones - pubis Ruut66. Lisaks igapäevasele klientide toitlustamisele on võimalus tellida ka peo-ja peielaua toitlustust . Samuti pakub ettevõte toitlustusteenust ka väliüritustel.

2022.aasta käive oli 188 022 eurot ja kasum 624 eurot.

2023.aastal jätkatakse samal tegevusalal. Ettevõtte tegevust plaanis laiendada ei ole, peamine eesmärk on pakkuda meeldivat ja kvaliteetset teenindust.

RAIGER TRIO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.