Rohkema info nägemiseks:

AUTKOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autokool Tallinnas neile, kes soovivad õppida ohutult sõitma võimalikult lühikese aja jooksul. Broneeri aeg kursusele veebilehel!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

AUTKOL Autokool sündis 2001. aastal Tallinnas, ajal, mil liiklusmõisted olid veel lapsekingades ning sõiduoskuste omandamine oli üha olulisemaks muutuvas maailmas hädavajalik. Meie asutajad nägid vajadust autokoolile, mis pakuks rohkem kui lihtsalt sõiduõpetust, vaid ka terviklikku kogemust, mis keskendus ohutusele, enesekindlusele ja vastutustundlikkusele teedel.

Algusaastatel pani AUTKOL Autokool rõhku kogenud ja pühendunud õpetajate värbamisele, kes suutsid pakkuda mitte ainult teadmisi, vaid ka inspiratsiooni ning toetust iga õpilase individuaalsele arengule. Meie autokooli visioon oli luua õpikeskkond, mis toetaks õpilasi nende sõiduoskuste täiustamisel, julgustades neid saama enesekindlateks ja vastutustundlikeks juhtideks.

Aja jooksul kasvasime kiiresti ja kohandasime oma õppekava vastavalt muutuvatele nõudmistele ja tehnoloogilistele edusammudele. Lisaks traditsioonilistele klassiruumiõpingutele hakkasime pakkuma ka e-õppe võimalusi ning integreerisime simulaatorid, et muuta õppeprotsess interaktiivsemaks ja kaasahaaravamaks.

Täna oleme tuntud kui üks juhtivaid autokoole Tallinnas, kus meie õpilased saavad mitte ainult sõiduoskused, vaid ka teadmised ja enesekindluse, et astuda edukalt läbi teeeksamitest ja olla valmis reaalseks liikluses osalemiseks. Meie pühendumus tipptasemele ja klientide rahulolu on jäänud alati meie peamiseks eesmärgiks ning me jätkame oma teekonda, pakkudes kvaliteetset autokooli teenust, mis valmistab meie õpilasi ette ohutuks ja enesekindlaks sõidueluks.

Kontakt

AUTKOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko

Suurepärane kogemus AUTKOL autokoolis! Õpetajad olid professionaalsed ja abivalmid.

- Mari

Väga meeldiv ja efektiivne õppekava. Jäin rahule!

- Laura

Kiire ja mugav õppeprotsess. Soovitan kindlasti!

Kas tead, kuidas valmistuda B-kategooria sõidueksamiks?

B-kategooria juhiluba on paljude noorte täiskasvanute jaoks oluline verstapost, mis annab vabaduse juhtida sõiduautosid ja muid sõidukeid, mille maksimaalne lubatud mass ei ületa 3,500 kg. See on sõltumatuse pass, kuid selle saamiseks on vaja läbida põhjalik sõidueksam. Sõidueksam ei ole lihtsalt formaalsus; see on oluline hinnang sinu võimele sõita ohutult ja vastutustundlikult. See on loodud selleks, et tagada kõikide uute juhtide oskused ja teadmised, mis on vajalikud liikluses hakkama saamiseks, ilma et nad seaksid ohtu iseennast või teisi. Tutvu eksami struktuuriga B-kategooria

Dropdown

kõik artiklid

Esmaabialaste teadmiste olulisus autojuhtidele

Esmaabi on koheste abinõude rakendamine inimesele, kes on saanud vigastada või kellel on äkki tekkinud terviserike. See hõlmab iseseisvat abi ja kodust ravi, ku
ssb.ee
Esmaabi on koheste abinõude rakendamine inimesele, kes on saanud vigastada või kellel on äkki tekkinud terviserike. See hõlmab iseseisvat abi ja kodust ravi, kui meditsiiniline abi ei ole kättesaadav või on viibinud. Eriti autojuhid on unikaalses seisus, et pakkuda esmaabi mitte ainult endale, vaid ka teistele, kes võivad olla teeõnnetuses osalised. Esmaabi teadmised on autojuhtidele elulise tähtsusega, kuna need varustavad neid oskustega, mis on vajalikud ootamatute meditsiiniliste hädaolukordade lahendamiseks teel. See teadmine võib olla elu ja surma küsimus kriitilistel hetkedel pärast

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.