Rohkema info nägemiseks:

HEIDOMER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitus- ja hooldusteenustele, keskendudes vee- ja kanalisatsioonisüsteemidele, tuletõrjevee ja küttesüsteemide lahendustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Heidomer OÜ-sse, kus meie asjatundlikkus saab teie ohutuse, mugavuse ja jätkusuutlikkuse aluseks. Kvaliteedile ja täpsusele kindlaks jäädes oleme end kehtestanud juhtiva ettevõttena ehitus- ja kinnisvaratööstuses, pakkudes laia valikut teenuseid, mis on hädavajalikud kaasaegse elu infrastruktuuridele.

Meie teekond algas selge missiooniga: spetsialiseeruda vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitusele, hooldusele ja kujundamisele, tuleohutuslahendustele ja küttesüsteemidele. Usume, et need elemendid ei ole lihtsalt hoone osad, vaid elujõud, mis tagavad selle funktsionaalsuse ja pikaealisuse. Meie oskuslik meeskond on pühendunud tipptasemel teenuste pakkumisele, mis vastavad kõrgeimatele ohutus- ja efektiivsusstandarditele.

Heidomer OÜ-s oleme uhked võimaluse üle pakkuda laia valikut teenuseid, sealhulgas, kuid mitte ainult:

  • Vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitus, remont, hooldus
  • Tuletõrjevee süsteemid ja sprinklersüsteemid
  • Küttesüsteemi hooldus, remont, ehitustööd
  • Ja palju muid spetsialiseeritud teenuseid, mis on loodud vastama teie ainulaadsetele vajadustele.

Meie loosung, 'Ehitades ohutust, mugavust ja jätkusuutlikkust', võtab kokku meie visiooni luua keskkondi, mis on turvalised, kuid samas ka kõrge elukvaliteediga. Integreerime oma projektidesse uuenduslikke tehnoloogiaid ja jätkusuutlikke praktikaid, et tagada, et me ei ehita mitte ainult tänaseks, vaid ka rohelisemaks homseks.

Heidomer OÜ ei ole lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie partnerid tuleviku ehitamisel, kus iga kodu ja ettevõte on varustatud usaldusväärsete ja tõhusate süsteemidega. Kutsume teid uurima meie veebisaiti, rohkem teada saama meie teenustest ja nägema, kuidas me saame kaasa aidata teie järgmisele projektile. Turvalisema, mugavama ja jätkusuutlikuma maailma jaoks usaldage Heidomer OÜ-d, et pakkuda tipptaset igas ettevõtmises.

Täname, et kaalute Heidomer OÜ-d oma ehitus- ja hooldusvajaduste jaoks. Ootame pikaaegse suhte loomist teiega.

HEIDOMER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Heidomer OÜ osutus minu usaldusväärseks partneriks ehitusprojektis. Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö!

- Marten T.

Olen äärmiselt rahul Heidomer OÜ pakutava teenusega. Nende professionaalsus ja täpsus on muljetavaldavad.

- Jaanika M.

Heidomer OÜ tiim näitas üles suurepärast töökvaliteeti ja klienditeenindust. Kindlasti soovitan neid!

Millal teada, et Teie küttesüsteem vajab uuendamist?

Kui aastaajad muutuvad, muutub teie küttesüsteemi jõudlus oluliseks teguriks, et tagada teie kodu või äri jäämine mugavaks pelgupaigaks. Korralikult toimiv küttesüsteem ei ole ainult mugavuse küsimus; see on ohutuse ja tõhususe küsimus. Kuidas aga teada, millal on aeg teie küttesüsteemi uuendada? Siin on viis kindlat märki, et teie küttesüsteem võib vajada uuendamist. Ebaühtlane kütmine ja külmad kohad Kui märkate, et mõned toad teie kinnisvaras on märkimisväärselt soojemad või jahedamad kui teised, võib see olla märk sellest, et teie küttesüsteem ei jaota soojust ühtlaselt. See ebaühtlus

Dropdown

kõik artiklid

Millised on tuleohutuskontrollide eelised ja miks need on olulised?

Tuleohutuskontrollid on süstemaatilised hindamised, mida viiakse läbi selleks, et tagada hoone tuleohutusmeetmete vastavus normidele ja nende korrektne toimimin
ssb.ee
Tuleohutuskontrollid on süstemaatilised hindamised, mida viiakse läbi selleks, et tagada hoone tuleohutusmeetmete vastavus normidele ja nende korrektne toimimine. Need kontrollid on hädavajalikud potentsiaalsete ohtude tuvastamiseks, mis võivad põhjustada tulekahju, olemasolevate tuleennetusstrateegiate efektiivsuse hindamiseks ja vajadusel paranduste soovitamiseks. Tuleohutus ei ole ainult seaduslik nõue; see on fundamentaalne aspekt, mis tagab igas hoones viibivate inimeste heaolu ja turvalisuse. Tulekahjud võivad põhjustada laastavaid elukaotusi, tõsiseid vigastusi ja olulist varalist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.