Rohkema info nägemiseks:

LAAGRI PEREARSTIKESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1203; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAAGRI PEREARSTIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

LAAGRI PEREARSTIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Laagri Perearstikeskus põhitegevuseks on üldarstiabi osutamine Harjumaal, Laagri alevikus.

Meditsiiniteenuste osutamiseks Laagri Perearstikeskus OÜ-ga sõlmib lepingu Eesti Haigekassa.

Laagri Perearstikeskus OÜ töötab perearstide Triinu-Mari Ots, Kait Luukas, Elle-Mall Sadrak ja

Jelena Smirnova nimistutega. Laagri Perearstikeskus OÜ juhatus on üheliikmeline ja 2022. aastal juhatuse liikmelisuse eest tasusid ei makstud.

OÜ Laagri Perearstikeskus 2022 majandusaasta kahjum oli 9133 eurot.

Kahjumi tekkel mängib oma osa see, et oli vajadus soetada uusi töövahendeid, mööblit. Lisaks soetasime juurde hulgaliselt kuvareid, kuna läksime üle kahe kuvariga töötamise süsteemile.

Eelmisel aastal lisandus meile mitu uut teenust, mis on äärmiselt vajalikud meie patsientide heaolu jaoks (vaimse tervise õde, kliiniline psühholoog, transkraniaalne elektristimulatsioon) ja mille käivitamine on alguses pigem investeering. Võib loota, et transkraniaalne elektristimulatsioon teenib meile me investeeringud lähiajal tagasi. Prioriteetne on ka töötajate heaolusse investeerimine, lisaks suurendasime pakutavate koolituste hulka, kompenseerime töötajatele tervise- ja spordikulud. Oleme investeerinud ka meeskonna enda vaimse tervise säästmise ja toimetuleku koolitusse.

2023 aasta on plaanis võtta lisaks viies nimistu, mis annab meile juurde lisarahastuse, samas suuri investeeringuid see meilt aga ei nõua.

LAAGRI PEREARSTIKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.