Rohkema info nägemiseks:

SIGARI MAJA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3202; jälgijaid - 138. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SIGARI MAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

SIGARI MAJA OÜ hetkeolukord

Juba 3202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 138 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 27 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sigari Maja on asutatud 11.10.2001.a. ja alustas oma tegevust alates 01.12.2001.a.

Põhitegevusalade hulka kuuluvad: tubakatoodete ja aksessuaaride import/EL sisene müük, distributsioon, hulgi- ja jaekaubandus ning marketinguteenuste osutamine. Aastal 2002 2-s kvartalis Sigari Maja OÜ hakkas tegelema impordiga, mille arendamist jätkas ka terve 2022 aasta suurendades tarnijate arvu ning laiendades imporditavate kaupade valikut. Müügis liidrikohal olev tootekategooria on muutunud – uueks liidriks aastal 2022 on olnud ühekordsed elektroonilised sigaretid.

Tootekategooria “nikotiinpadjad” on jäänud 2-le kohale –nii hulgimüügis kui ka jaemüügis, nii käibe kui ka kasumi poolelt. Nii elektroonilised sigaretid, kui ka nikotiinipatjade kategooriad on väga kõrge konkurentsiga, turg on endiselt ülekoormatud.

2020.a. osa tarnijatel tekkisid tootmisprobleemid/tarneraskused, mis mõjutasid tegevust ka 2022.a.

Aasta 2022.a. lõpu poole Habanos Nordic (Habanos S.A. piirkondlik esindav ettevõte) kaalus võimalust lõpetada oma tegevust iseseisva äriühingu näol ja läbirääkimiste tulemusena distribuutori-/edasimüüja õigused olid usaldatud Sigari Maja OÜ-le, mis on väga suur saavutus, kuid suuremat ja järsemat arengut takistab asjaolu, et tarnijal on pikaajaliselt olnud tarneraskused.

Ka aastal 2022 firma tegeles aktsiisitõusuga ja maksumärkide kujunduse muutmisega, mis tõi kaasa kehtivatele maksumärkidele 3-kuulist piirangut (maksumärkide vahetus) – muudatus puudutas tubaka- ja uudseid aktsiisi tooteid välja arvatud sigarid & sigarillod. Vaatamata kasvavale kliendibaasile ja kauba sortimendi põhjalik ettevalmistus ja vahetus etapi detailne planeering lubasid minimiseerida vahetatava kauba koguseid, seega optimiseerida kõik tegevused, seotud kauba- & mm-de vahetusega. Sigari Maja jätkab edaspidi ka oma tegevust aktsiisilaona. Ettevõtte laovarud pidevalt kasvavad (püsi- ja võimalikult laia valiku pakkumise garantiiks , kuna paljude tarnijatega ja kaupadega on tarneraskused, pikad tootmis/tarneajad või toodete sortmendist välja langemine Tootjal). 2022.a. Sigari Maja jätkas oma hulgitegevuse arengut – sõlmitakse uusi lepinguid klientidega, uute klientidega, käib töö sortimendi osas. Aastal 2022 "Tobacco City" poodide ja Sigari Maja

Raekoja plats Shop & Lounge käive on kasvanud 1,2mln eur võrra. Kõige suurem kasv esines "Tobacco City" Nautica poes, 2le kohale jäänud Viru "Tobacco City" ja 3s koht on

Sigari Majal.

Porto Franco Kaubanduse Keskuse valmimine-avamine on jätkuvalt edasi lükatud. 2022 aastal ettevõte jätkas kasutamist Track&Trace süsteemi (EU direktiividega reguleeritav süsteem - teatud tubakatoodete täieliku jälgimise süsteem), kogus kogemust.

Aastal 2023 firma kavatseb arendada edasi nii import tegevust (saades uusi tarnijaid (läbirääkimised käivad), laiendades ning arendades sortimenti, otsides uusi kaubakategooriaid), kui ka jaekaubandust nii juba olemasolevates kauplustes kui ka otsides võimalusi uute müügikohtade avamiseks.

SIGARI MAJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.