Rohkema info nägemiseks:

EUROPARK ESTONIA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8965; jälgijaid - 64. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EUROPARK ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

EUROPARK ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 8965 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 64 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga ja kommenteeritud 102 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldine ülevaade

Europark Estonia OÜ (edaspidi EuroPark) on rahvusvahelisse kontserni kuuluv parkimisteenuseid osutav ettevõte, mis tegutseb Eesti turul alates 2002. aastast. EuroPark´i tegevus on olnud edukas ning ettevõtte areng järjepidev. EuroPark Eesti suurim eravalduses asuvaid parklaid opereeriv ettevõte.

Tugev finantstaust ja omanike toetus annab meile võimaluse olla usaldusväärseks partneriks kõikidele koostööpartneritele ja kinnisvaraomanikele. EuroPark omab ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimise sertifikaati. EuroPark´i peamiseks tegevusalaks on parkimisteenuste osutamine, kuid lisaks sellele on ettevõtte tegevussuundadeks ka parklate haldamine ja arendamine, liikluse korraldamine, klientide ja koostööpartnerite nõustamine, investeerimine parkimisega seotud projektidesse ning parkimistehnika müük.

2020. aastal omandas Europark Estonia OÜ 100%-lise osaluse ettevõttes Citypark Eesti OÜ, mis tegutseb samades valdkondades emaettevõtjaga. Tehing toimus seotud osapoolte vahel ja käesolevas aruandes on emaettevõtte Europark Estonia OÜ ja tütarettevõtte Citypark

Eesti OÜ finantsnäitajad konsolideeritud rida-realt.

Tegevuse mõte, sisu ja eesmärk

Lähtume parkimise korraldamisel põhimõttest „Parkida on lihtne“, see tähendab: (cid:127) Muretut ja mugavat parkimiskorraldust; (cid:127) Kergesti hallatavaid innovatiivseid parkimislahendusi; (cid:127) Optimaalset parkimiskorraldust muutuvates oludes; (cid:127) Parkimisega soetud informatsiooni lihtsat arusaadavust läbi märgistuse ja klienditeeninduse; (cid:127) Sujuvat liikluskorraldust ja parkimiskohtade tagamist parkla külastajatele; (cid:127) Positiivseid emotsioone teenuse kasutamisest.

Seisame selle eest, et parkimine oleks kõigile mugav, lihtne, kiire ja kättesaadav. Mõistame, et meie edu sõltub klientide rahulolust. Oleme avatud koostööle, arengule ja pidevale parendamisele. Soovime olla koostööpartnerite ja klientide esimene valik. Selleks on meil väga paindlik ja kliendikeskne teeninduskultuur, lai parklavõrgustik, parima hinna-kvaliteedi suhtega mugav ja kasutajasõbralik parkimisteenus ning tahe teha oma tööd hästi.

EuroPark nõustab koostööpartnereid kõikides parkimiskorralduslikes ja sellega seonduvates küsimustes juba alates kinnistule rajatava ehitise kontseptsiooni loomise faasist. Meie pikaajaline kogemus parkimisturul võimaldab meil anda koostööpartnerile väga kasulikku sisendit idee loomise faasis, kasvõi sellest, kuidas toimub loogiline ja sujuv autode liikumine, millised küsimused lahendada ehituse etapis, milline on maaomanikule efektiivseim viis korraldada kinnistus parkimist, kuidas vältida liigset halduskoormust ning kulusid. Maaomanike usaldus meie kogemuse ja valdkonnapõhiste teadmiste vastu on aidanud meil tõusta juhtivaks parkimist korraldavaks ettevõtteks Eestis.

Vastutustundlik ettevõte

EuroPark on sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte ja soovib kaasa aidata Eesti ühiskonda positiivselt mõjutavatele ettevõtmistele, keskkonnahoiule ning tervislike eluviiside propageerimisele. Toetame mitmeid kultuuriüritusi ning spordialaliite.

Samuti väärtustab EuroPark eraelu puutumatust, sh isikuandmete kaitset, pöörates oma tegevuses suurt tähelepanu Euroopa Parlamendi ja

Nõukogu määruses 2016/679 (GDPR) kehtestatud nõuete täitmisele.

2020. aastast on EuroPark Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi (VEF) liige. Liitudes VEF-iga allkirjastasime lubaduse parema homse nimel.

2022. aastal läbis ettevõte Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi hindamise, kus ettevõtet tunnustati Hõbetaseme märgisega. Indeks on hea arengutööriist, mis aitab põhjalikult mõtestada oma organisatsiooni ühiskondlikku vastutust keskkondlikus, sotsiaalses ja majanduslikus mõõtmes (ESG – environmental, social, governance). Indeksis osalemine aitab kaasa, et ühiskondlik vastutus saaks osaks üha rohkemate Eesti ettevõtete igapäevasest toimimisest.

Olles ise äritegevuse eetiline, anname oma panuse terve, läbipaistva ja vastutustundliku ettevõtluse arengule ühiskonnas.

EUROPARK ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.