Rohkema info nägemiseks:

KYTE.EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2452; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta KYTE.EE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KYTE.EE OÜ usub, et mugavus teie kodus algab täiuslikust temperatuurist. Meie missiooniks on pakkuda teile mitte ainult soojust, vaid jätkusuutlikku ja energiatõhusat tulevikku. Oleme spetsialiseerunud edasijõudnud küttesüsteemide müügile ja paigaldusele, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelistustele. Alates pelletiküttest kuni soojuspumpadeni ja tahkeküttekateldeni, meil on lahendus, mis muudab teie eluruumi hubaseks pühapaigaks.

Meie tootevalikus on viimased uuendused kütte tehnoloogias. Alumiiniumradiaatorid EXCLUSIVO on meie kvaliteedipühendumuse tunnistus, pakkudes Fonditali uut eksklusiivset mudelit, mis sobib suurepäraselt madalatemperatuuriliste küttesüsteemidega, ideaalne soojuspumpade jaoks. Neile, kes otsivad vastupidavust, on meie Bimetallradiaatorid ALUSTAL 20-aastase garantiiga, muutes selle ideaalseks asenduseks terasest ja malmist radiaatoritele.

Disain kohtub funktsionaalsusega meie Disainradiaator GARDA S/90 näol, mis on stiilne lisa igasse ruumi. Ja neile, kes otsivad täielikult automatiseeritud lahendust, pakuvad meie Konteinerkatlamajad mitmesuguseid pelletiküttesüsteeme, mis on nii tõhusad kui ka hõlpsasti hallatavad.

Arvestades tõusvaid energiakulusid, pakume valikut Maasoojuspumpasid tippbrändidelt nagu Dimplex, NIBE ja THERMIA Calibra. Need maasoojuspumbad on mitte ainult kulutõhusad, vaid ka kohandatavad enamike küttesüsteemidega, tagades teile mugavuse ja säästlikkuse.

Meie pühendumus teie rahulolule kajastub meie põhjalikes teenustes, mis hõlmavad küttesüsteemide paigaldust ning põranda- ja radiaatorkütte paigaldustöid. Meie ekspertide meeskond on pühendunud pakkuma teile sujuvat kogemust valikust paigalduseni.

Omaks võtke KYTE.EE OÜ filosoofia Soe täna, energia homme! ja liituge meie rahulolevate klientide hulgaga, kes naudivad kaasaegse, tõhusa ja usaldusväärse küttesüsteemi eeliseid. Külastage meie tootelehti, et saada rohkem teavet meie pakkumiste kohta ja astuge esimene samm soojema, rohelisema tuleviku suunas.

Kontakt

KYTE.EE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Olen äärmiselt rahul oma uue küttesüsteemiga. Suur aitäh!

- Paula S.

KYTE.EE OÜ muutis meie kodu soojemaks ja energiatõhusamaks.

- Taavi K.

Väga meeldivad ja abivalmis töötajad, suurepärane kogemus!

Kuidas mõjutab pelletkütmine keskkonda?

Pelletküte on keskkütte vorm, mis põletab kokkupressitud puidu või biomassi pelleteid, et tekitada soojust elamu- ja tööstusruumide jaoks. See küttesüsteemi tüüp muutub üha populaarsemaks tänu oma efektiivsusele ja taastuvate ressursside kasutamisele. Eestis, oma külma kliima ja usaldusväärsete küttevalikute vajadusega, on pelletküte atraktiivne valik nii koduomanikele kui ka ettevõtetele. Riigi pühendumus oma süsinikujalajälje vähendamisele teeb pelletküttest ka tulevikku vaatava valiku. Kulusäästlikkus Võrreldes traditsiooniliste fossiilkütustega võib pelletküte olla märkimisväärselt

Dropdown

kõik artiklid

Millised spetsiifikad määravad õige soojuspumba valiku meie kodule?

Soojuspump on mitmekülgne ja tõhus kliimaseade, mis kannab soojust ühest kohast teise. Seda saab kasutada ruumi kütmiseks või jahutamiseks ja see on eriti tõhus
ssb.ee
Soojuspump on mitmekülgne ja tõhus kliimaseade, mis kannab soojust ühest kohast teise. Seda saab kasutada ruumi kütmiseks või jahutamiseks ja see on eriti tõhus mõõdukates kliimades. On mitmeid soojuspumpade tüüpe, sealhulgas õhk-vesi, maasoojus (geotermiline) ja vesi-vesi. Igal tüübil on oma eelised ja need sobivad erinevatele keskkondadele ja rakendustele. Soojuspumbad töötavad soojuse ülekande põhimõttel. Kasutades külmaainet, neelavad nad soojust jahedamast ruumist ja vabastavad selle soojemasse ruumi, efektiivselt küttes kodu talvel ja jahutades seda suvel. Soojuspumba paigaldamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.