Rohkema info nägemiseks:

AMEST INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7908; jälgijaid - 74. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AMEST INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

AMEST INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 7908 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 74 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

Osaühing AmEst Invest alustas oma tegevust 2002. aasta sügisel. 2022. oli 19 tegevusaasta. Peamised põhitegevusalad olid raieõiguste ost, metsa ülestöötamine, metsamaterjali transport ja kaubavedu maanteel. Osaühingu AmEst Invest tegevust juhib juhataja. Keskmine töötajate arv ühingul 34.

Üldises tegevuskeskkonna arengus toimusid muutused,millest tähtsamad on sisendhindade muutuste kasv, mis oli peamiselt tingitud makromajanduslikest mõjudest-hinnainflatsioonist.

Oma igapäevases tegevuses kasutab äriühing rasketehnikat, millel on oma mõju keskkonnale: mootorikütuse põlemisest tekkiv jalajälg ning raskusest tingitud surve pinnasele.

Sotsiaalsest aspektist võib rõhutada: äriühing pakub tööd elanikele, mistõttu aitab kaasa tööpuuduse vähenemisele- on arvestav tööandja.

Teistes euroopa riikides filiaale avatud ei ole.

Olulised sündmused aruandeperioodil 2022. aastal oli äriühingu müügitulu 5,9 miljonit (+1 miljonit) eurot. Tegevusmahud kasvasid.

Suurimad koostööpartnerid olid Metsäforest Eesti AS ja Stora Enso Eesti AS. Olulist mõju tegevusmahu kasvule avaldas metsa ülestöötamine

Saksamaal.

Suurimad koostööpartnerid Saksamaal olid GS FORST E.K. ja Bosexploitatie van den Nagel B.V.

Äriühingut on vaevanud aastaid käibevahendite piiratus. Kasv vajab käibevahendeid. 2022. jätkasime 2014. alustatud tegevuste ümber kujundamisega, muutes organisatsiooni kohustuste, õiguste ja varade struktuuri tegevustele vastavamaks. Tulemused toetavad kavandatud eesmärkide poole liikumist.

Tegevusplaani olulised elemendid

Käibekapital oli 2022 negatiivne summas 1316195 eurot.Osanikud on nõus ja suutelised finantsiliselt toetama ja finantseerima täiendavaid rahalisi vahendeid, mis on vajalik majandustegevuse jätkuvuse parandamiseks.

Plaanime hoida seniseid koostööpartnereid, täita seniseid lepinguid ning sõlmida uusi, lähtudes turuolukorrast ning sobilikest hinnatasemetest.

Peamisteks tegevusaladeks kavandame raieõiguste ostu, metsa ülestöötamist, metsamaade omanikele teisi metsamajandamise abitegevusi ning kaubavedu maanteel. Samuti plaanime investeerida järgnevatel aastatel küttepuidu tootmisele.

2023 aastal ja ka järgnevatel aastatel keskendume äri kvaliteedile kui mahule. Vastavalt vajadustele ning lepingust tulevate kohustustele kasutame sobilikku masinaparki, et säilitada ja võimalusel kasvatada opereerimise majanduslikku tulemuslikkust. Tegevus, mis on seotud metsaülestöötamisega on hooajaline. Hooaeg kestab juulist aprillini. Selleks kasutava põhivara rahastus lepingud arvestavad sellega.

Eesmärgiks on parandada maksevõimet jõudmaks järgnevatel majandusaastate jooksul olukorrani, kus igal hetkel oleme võimelised täitma oma kohustusi.

Riskijuhtimise eesmärgid ja põhimõtted

Riskina defineerime olukorda, kus oodatu erineb olulisel määral juhuslikult kavandatust. Neid riske, millel puudub taastumise võimalikkus, püüame maandada. Finantsriskidest on äriühing avatud peamiselt intressiriskile. Intressiriski maandame loomulikul teel. Täiendavaid finantsinstrumente selleks ei kasuta. Kõik koostöö- ja finantseerimise lepingud on eurodes, arveldused toimuvad samuti eurodes, mistõttuu on valuutakursi muutmise riskid piiratud.

Perioodi iseloomustavad näitajad Suhtarvude valemid 2022 2021

Müügitulu (€) 5 941 611 5 910 386

AMEST INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.