Rohkema info nägemiseks:

ROVEL GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 919; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROVEL GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

ROVEL GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 919 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Rovel Grupp OÜ asutati 2002 aastal. Firma tegeleb puidust esemete valmistamise ja müügiga ning veoteenusega. Põhiliselt valmistatakse aknaid, treppe ja uksi aga tellimuse korral valmistatakse ka mööblit ja muid tooteid. Veoteenuse osakaal on aastatega oluliselt vähenenud kuna ettevõttel pole sellist autot, mis võimaldaks erinevaid tellimusi täita (pole külmutusseadet autos ning ka maht on liiga väike).

OÜ Rovel Grupp on soetanud endale tootmishoone, mida on pidevalt aastate jooksul renoveeritud vaid oma jõududega. 2012 aastal sai firma omanik võtta pangast laenu, et lõpetada hoone ehitus ning sellega vähendada oluliselt ka rendikulusid. 2013 aastal koliti uude tootmishoonesse ning alustati seal tööd.

Saadi laenu ja ka toetust PRIA-lt millega soetati uusi tootmismasinaid.

2014 aastal võeti tööle 2 inimest. Panustati töötingimuste parendamisele.

2015 aastal on põhirõhk toodangul ning tööle on võetud veel 2 töötajat.

2015-2016 on suuri investeeringuid tehtud töötajate olmeruumide ja muude töötingimute parendamiseks. Plaanis on töötajaid juurde võtta ning panustada ka kaasaegsematesse tööriistadesse.

2017 aastal vaadatakse rohkem kliente Soomest. Jätkuvalt otsitakse töökäsi, et võimaldada suuremat mahtu. Plaanis on võtta laenu uute seadmete soetamiseks. 2017 aasta lõppes kasumiga.

2017 aastal esitati taotlus PRIA-le tootmishoone laiendamiseks, millega siis juba 2018 aastal tegeletakse.

2019 aastal jätkus firma tootmishoonete laiendamine, milleks võeti laenu ja saadi ka toetust. Lisaks osteti kaasaegsed puidutöötlemise masinad.

2020 aasta oli firmale päris keeruline, kuid tõestas seda et suure tahtmise korral on võimalik nii ellu jääda kui ka kasumiga töötada. Kuna aasta alguses öeldi ära päris mitmed tellimused siis orienteeruti veidi ringi ning pakutakse suuremas mahus lisaks akendele, ustele ja treppidele ka paigaldus- ja ehitusteenust.

Kuna 2020 aasta lõppes kasumiga siis võib öelda, et oldi edukas ning jätkatakse tõusvas joones. 2019 aastal soetati juurde kaasaegsemaid masinaid tänu PRIA toetusele. 2021 aastal oleks vaja veel soetada mõned masinad, mis muudaksid tootmise kiiremaks, mis omakorda suurendaks toodangu mahtu ning kvaliteeti.

2021aastal võeti tööle 2 töötajat kuid kasutati rohkelt tööjõu renditeenust. Soetati uusi töövahendeid-masinaid nagu paksusmasin, kruvikompressor jne.

2021 aasta lõpetati kasumiga ning firma jätkab edukana.

2022 aastal oli tööl 2 Ukraina kodanikku. Ettevõtte käive suurenes ning ettevõte lõpetas kasumiga.

Rovel Grupp OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

ROVEL GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.