Rohkema info nägemiseks:

TERRÄNG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kultuuriürituste korraldamise, Veljo Tormise pärandi säilitamise ning looduskauni Kõrveaia talu avamisega külastajatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Unustamatu muusika ja Eesti kultuuriloo austajatele on 9. augustil ootamas eriline sündmus - Kõrveaia talu uksed avatakse! See pole mitte ainult ajalooline sündmus, vaid ka võimalus sukelduda tuntud helilooja Veljo Tormise maailma ning nautida looduse ilu Kuusalu kihelkonnas.

Alates 1970. aastatest on Kõrveaia talu olnud kodu mitmele erinevale peremehele, kuid alates 2000. aastast on see olnud kohalike ettevõtjate, Andres Nurja ja Urmas Valgma hoole all. Nende pühendumus ja armastus talu ajaloo ja kultuuripärandi vastu on muutnud selle paiga tõeliseks aardeks. Nüüd on võimalus ka teistel inimestel nautida selle kauni koha võlusid.

  1. augustil 2008 oleks tähistanud legendaarne helilooja Veljo Tormis oma 78. sünnipäeva ning see päev märgistab ka Kõrveaia talu avamist avalikkusele. See on sümboolne kingitus Eesti muusikale ja kultuurile, kuna talu oli Veljo Tormise sünnikoht. Kõrveaia talus Kuusalu kihelkonnas toimub pidulik avamisüritus, mille korraldab Veljo Tormise Kultuuriselts. Igaüks on teretulnud osa saama sellest erilisest sündmusest.

Kuid Kõrveaia talu pole lihtsalt ajalooline mälestuskoht. Sellest saab kohtumispaik kõigile kultuuri- ja muusikaarmastajatele ning võimalus tunda Veljo Tormise loomingut veel lähemalt. Lisaks ootavad külastajaid kaunis loodus, rahu ja vaikus, mis on inspireerinud paljusid Eesti kunstnikke ja loojaid.

Kõrveaia talu opereerib firma nimega TERRÄNG OÜ. See ettevõte on võtnud enda südameasjaks säilitada ja hoida Kõrveaia talu väärtuslikku pärandit. Lisaks sellele pakub TERRÄNG OÜ mitmeid erinevaid teenuseid, et muuta külastajate kogemus veelgi erilisemaks.

  1. Kultuuri- ja Ajalooretke - Tutvuge Kõrveaia talu ajaloo ja Veljo Tormise pärandiga ekspertide juhendamisel.

  2. Kontserdid ja Etendused - Kõrveaia talu loodusliku ilu taustal saate nautida unustamatuid muusikaetendusi ja kultuurisündmusi.

  3. Kooride ja Orkestrite Üritused - Kõrveaia talu pakub suurepäraseid võimalusi kooridele ja orkestritele kontsertide, laagrite ja õpitubade korraldamiseks.

  4. Kohalik Toit ja Majutus - Kogu oma kultuuriretk meie juures ning nautige kohalike tootjate maitsvaid toite ja majutust Kõrveaia talu mugavates ruumides.

Kui soovid korraldada unikaalset sündmust, puhkust või lihtsalt sukelduda Eesti muusika- ja kultuurilukku, võta ühendust TERRÄNG OÜ-ga. Meie meeskond aitab sul leida parima lahenduse ja tagada, et sinu külastus Kõrveaia talus jääks meeldejäävaks kogemuseks.

Tule avasta Kõrveaia talu ja selle rikkalik ajalugu ning naudi muusikat ja kultuuri just seal, kus see kõik alguse sai!

KONTAKT

TERRÄNG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres N.

Kõrveaia talu oli imeline leid! Kontsert looduses oli unustamatu elamus. Aitäh, et aitasite meil korraldada meie unistuste sündmuse.

- Janne N.

Veetsime Kõrveaia talus imelise nädalavahetuse. Loodus ja ajalooline atmosfäär lisasid meie üritusele erilise võlu. Kindlasti tuleme tagasi!

- Mari-Liis M.

Kõrveaia talu pakub ainulaadset kombinatsiooni loodusest ja kultuurist. Ettevõtte meeskond oli äärmiselt abivalmis ja professionaalne, aidates meil luua meeldejääva kogemuse. Suured tänud!

TERRÄNG OÜ tegevusaruanne 2022

Terräng OÜ on Eesti kapitalil põhinev äriühing, mis on aastate jooksul näidanud pühendumust ja järjepidevust oma tegevuses. See on ettevõte, mis on püsivalt tegutsenud Eesti turul, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid teenuseid ja tooteid.2022. aasta oli Terräng OÜ jaoks majanduslikult väljakutsuv. Ettevõtte müügitulu oli 3 533 eurot, mis on märkimisväärne langus võrreldes 2021. aasta 19 583 euroga. See näitab, et ettevõte on silmitsi seisnud mõningate raskustega, mis on mõjutanud selle majanduslikku tulemuslikkust. Lisaks kajastas ettevõte 2022. aastal kahjumit 2 817 eurot, mis on samuti

Dropdown

kõik artiklid

Kõrveaia Talu- kohalik toit ja majutus kultuurihuvilistele

Kui otsite ideaalset kohta, kus ühendada kultuur, kunst ja kohalik toit, siis Kõrveaia Talu on just teile sobiv sihtpunkt. See maaliline paik Eesti looduse süda
ssb.ee
Kui otsite ideaalset kohta, kus ühendada kultuur, kunst ja kohalik toit, siis Kõrveaia Talu on just teile sobiv sihtpunkt. See maaliline paik Eesti looduse südames on rohkemat kui pelgalt majutuskoht – see on tõeline kultuurireis, kus saate nautida nii kunsti kui ka maitseelamusi. Kõrveaia Talu restoran pakub kohalikke maitseelamusi, mis rõõmustavad nii teie maitsemeeli kui ka hinge. Meie köögis valmistatakse toite, mis on inspireeritud Eesti traditsioonilisest köögist ja kohalikust toorainest. Iga roog on hoolikalt valmistatud, et tuua esile Eesti maitsete mitmekesisus. Kui soovite tutvuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.