Rohkema info nägemiseks:

MÖLNLYCKE HEALTH CARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 956; jälgijaid - 36. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MÖLNLYCKE HEALTH CARE kohta arvamuslugu!"

MÖLNLYCKE HEALTH CARE OÜ hetkeolukord

Juba 956 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mölnlycke Health Care OÜ (edaspidi ka „Ettevõte“) asutati 2002. aastal.

Ettevõtte põhitegevusaladeks on ühekordse operatsioonipesu ja –riietuse, operatsiooni lisavahendite ja kliendipõhiste komplektide, kirurgiliste kinnaste ning haavaravitoodete müük Eestis ja Lätis, müügi konsulteerimine ning toodete kasutamisalase koolituse organiseerimine Eestis ja

Lätis. Müük toimub suurematele haiglatele ning hulgimüügifirmade kaudu (Mediq Eesti OÜ, Tamro Eesti OÜ, MM Grupp OÜ ja Recipe Plus) kaudu.

Mölnlycke Health Care OÜ kuulub Mölnlycke Health Care AB gruppi. Mölnlycke Health Care AB on üks juhtivaid ühekordse operatsioonipesu ja haavaravitoodete tootjaid maailmas. Mölnlycke Health Care AB peakontor asub Rootsis, Göteborgis. Ettevõttes töötab ülemaailmselt 8775 töötajat ja tehased asuvad Belgias, Tšehhis, Soomes, Prantsusmaal, Malaisias, Tais, Poolas, Inglismaal ja Ameerika Ühendriikides. Mölnlycke

Health Care AB tegutseb 100 riigis.

Ettevõttel on esinduskontor Lätis. 2022 aastal sulgesime esinduskontori Venemaal.

Juba aastaid kompenseerib Eesti Haigekassa mitmete toodete soetuse ning 2021 aastal kompenseeritavate toodete nimekiri laienes. 2021 pidasime edukalt läbirääkimisi Eesti Haigekassaga Exufiber, Exufiber Ag+ ja Mepilex Border Flex toodete lisamiseks kompenseeritavate toodete nimekirja.

Eestis ja Lätis osaleb Mölnlycke Health Care OÜ riigihangetel ja tarned toimuvad otse suurematele haiglatele.

2022. aastal jätkasime kliendipõhiste kirurgiliste komplektidega ja Safetac tehnoloogial toodetud haavaravitoodetega. Mõlemat kontseptsiooni võib pidada üheks peamiseks arengusuunaks maailmas vastavalt operatsioonipesu ja haavaravitoodete valdkonnas. Haiglate huvi kliendipõhiste kirurgiliste komplektide vastu on märkimisväärne, kuna nende kasutuselevõtt aitab tõsta operatsioonitubade efektiivsust. Alates 2019. aastast müüb Ettevõtte Eestis laparoskoopilisi instrumente. 2021. aastal lansseerisime uue haavaravitoote Granudacyn. 2022 aastal uusi tooteid turule ei tulnud.

2022. aastal haiglates operatsioonide arv hakkas suurenema ja kasvas ka kliendipõhiste pakendite, operatsioonilinade ja haavaravitoodete müük. Seoses Ukraina sõjaga hakkasid haiglad tekitama endale kriisiladusid, kuhu kuulusid ka meie tooted. Mölnlycke Health Care OÜ käive kasvas 2022. aastal võrreldes 2021. aastaga 18% võrra.

Prognoos 2023 2023. aastal eeldame, et Eestis ja Lätis operatsioonide arv taastub 2019. aasta Covidi eelsele tasemele, kuna operatsioonide ootejärjekord on

Covid-19 tõttu kasvanud, eriti on oodata kasvu päevakirurgias. Oleme seadnud endale eesmärgiks suurendada operatsioonipesu ja haavaravitoodete käivet 8%. Haavaravitoodete valdkonnas on suurem tähelepanu suunatud lamatiste raviks ja ennetamiseks mõeldud innovatiivsetele haavaravitoodetele nagu Mepilex Border Flex, Granudacyn ja Avance Solo. Oodata on haavaravitoodete nõudluse suurenemist kuna krooniliste haavanditega patsiendid ei pääsenud tervishoiuasutustesse ravile 2020. aastal ja ka 2021. aasta alguses.

Planeerime osaleda riigihangetel ja suurendada otsetarneid meie võtmeklientidele nii Eestis kui Lätis, pakkudes neile ka lisaväärtusi teenuste ja koolituste näol.

Töötajate arv 2022. aastal oli 9 (2021: 10). 2022. aastal toimus ettevõttes korraline juhatuse liikmete vahetus. Kolmest juhatuse liikmest üks saab tasustatud. 2023. aastal ei ole kavas värvata uusi töötajaid, sest osaliselt läkisid ettevõtte finants tegevustega seotud ülesanded üle Global

Service Centrile Rootsis.

Suhtarvuanalüüs 2022 2021

Lühiajalise võla kattekordaja, kordades 4,94 4,57

Maksevalmiduskordaja, kordades 1,38 0,74

Likviidsustase 15% 10%

Käibekapitali tase 42% 47%

Varade käibekordaja 1,88 1,67

Käibevarade käibekordaja 1,89 1,67

Puhaskasumi määr 3% 2%

MÖLNLYCKE HEALTH CARE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.