Rohkema info nägemiseks:

JÜRGENSON PAK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1486; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JÜRGENSON PAK OÜ kohta arvamuslugu!"

JÜRGENSON PAK OÜ hetkeolukord

Juba 1486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 26 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Jürgenson PAK on peamiselt Tervisekassa rahastamisel põhinev perearstikeskus, mis töötab alates 2002. aasta septembrist.

Käesoleva ajani on põhitegevuseks esmatasandi arstiabi pakkumine elanikkonnale, millega perearstikeskus plaanib jätkata ka järgmisel majandusaastal. 2018. aastal viidi perearstikeskus vastavusse esmatasandi tervisekeskustele esitatavate nõuetega, kus lisaks varasematele põhiteenustele (perearsti ja pereõe teenused) pakutakse ka ambulatoorset ämmaemanda vastuvõttu, füsioteraapiat ja koduõendusteenust.

Esmatasandi tervisekeskuste rajamine on üks põhisuundi uuemates Eesti tervishoiu arengudokumentides, näiteks arengukavas „Eesti tervishoiu arengusuunad aastani 2020“. Lisaks plaanitakse jätkata kvaliteedisüsteemiga, mis tagab perearsti nimistu kaardistamise riskigruppide osas ja kõigi vanusegruppide tervise ennetava jälgimise. SARS-COVID pandeemia valguses oli jätkuvalt oluliseks eesmärgiks ka panustamine nii COVID-pandeemia ohjamisse kui esmatasandi arstiabi kättesaadavuse tagamisse pandeemia tingimustes.

Aruandeperioodil saavutas perearstikeskus püstitatud eesmärgid, milleks olid kvaliteetse esmatasandi arstiabi osutamine Tervisekassaga sõlmitud lepingu põhiselt, personali koolitamine kõrge kvaliteedi ja tänapäeva teadmistest lähtuva teaduspõhise teenuse osutamiseks, ennetustegevuse jätkamine, õppe- ja teadustöö kaudu noorte arstide koolituse jätkamine, samuti õendus- ja ämmaemandusüliõpilaste praktikabaasina jätkamine, tähelepanu osutamine patsiendile kui kliendile, klienditeeninduse kultuuri tõstmine teenuse osutamisel. Seoses SARS-COVID pandeemiaga jätkus panustamine pandeemia ohjamisse läbi vaktsineerimise ja nakkusennetusmeetmete parema teadvustamise. Perearstikeskuse töökorralduses keskenduti esmatasandi arstiabi kättesaadavuse tagamisele ning patsientuuri ja personali nakkusohutusele keskuses. 2022. aasta kevadel lisandus olulise tegevusena arstiabi osutamine sõjapõgenikele. Lisaks keskenduti majandusaastal ka inimkeskse esmatasandi suunaga jätkamisele, samuti tegeleti töötajatele mugavate ja tervist säästvate töökohtade tagamisega ning osade ruumide renoveerimis- ja värskendustöödega. Varasemast enam pöörati tähelepanu personali vaimse tervise toetamisele.

Personal

Aruandeperioodil maksti töötajatele töötasu summas 366398 eurot (sh. juh.liikme tasu), millele lisanduvad sotsiaalmaksed summas 119343 eurot. 2022. aastal oli töötajaid palgal keskmiselt 11.

Eesmärgid järgnevaks majandusaastaks

OÜ Jürgenson PAK põhieesmargiks järgmisel majandusaastal on stabiilsuse hoidmine ja töö jätkamine eelnevalt püstitatud ja saavutatud eesmärkide osas - kvaliteetse esmatasandi arstiabi osutamine

Tervisekassaga sõlmitud lepingu põhiselt, sh kooskõlas esmatasandi tervisekeskustele esitatavate nõuetega, personali koolitamine kõrge kvaliteedi ja tänapäeva teadmistest lähtuva teaduspõhise teenuse osutamiseks, ennetustegevuse jätkamine, õppe- ja teadustöö kaudu noorte arstide koolituse jätkamine, samuti õendus- ja ämmaemandusüliõpilaste praktikabaasina jätkamine, tähelepanu osutamine patsiendile kui kliendile, klienditeeninduse kultuuri tõstmine teenuse osutamisel. Jätkuvalt on plaanis arstiabi osutamine sõjapõgenikele ning panustamine nakkusohutuse tagamisse keskuses ja patsientuuri vaktsineerimisse.

Eesmärgiks on ka töötajatele mugavate ja tervist säästvate töökohtade tagamine ning osade ruumide renoveerimis- ja värskendustöödega jätkamine, samuti on plaanis pöörata erilist tähelepanu personali vaimse tervise ja kokkuhoidva ning toetava organisatsioonikultuuri edendamisele. Lisaks on fookuses isikuandmete kaitse ning küberturvalisusega seonduv.

2022. aastal oli tegevus kasumlik ning loodame seda trendi jätkata ka järgneval majandusaastal.

Juhatuse nimel

Kerstin Jürgenson

Le Vallikivi

JÜRGENSON PAK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.