Rohkema info nägemiseks:

KARSO EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärgiks on pakkuda kliendile kvaliteetset ja kliendi soovidele vastavat ehitusteenust. Oleme oma võimekust suurobjektidega tõestanud ja kavatseme seda teha ka edaspidi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Karso Ehitus on tuntud nimi Eesti üldehitustööde valdkonnas, tuues endaga kaasa aastatepikkuse kogemuse ja pühendumuse klientide rahulolu tagamisele. Alates meie asutamisest 2002. aastal on meie eesmärk olnud pakkuda korteriühistutele terviklikke renoveerimisteenuseid, ja see põhimõte on jäänud meie südameasjaks siiani.

Karso Ehitus on spetsialiseerunud korterelamute terviklikule renoveerimisele peatöövõtu meetodil. Teostame fassaadide renoveerimist, mis mitte ainult ei paranda hoone välisilmet, vaid suurendab ka selle energiatõhusust ja vastupidavust. Tagame teie korterelamu katuse tervikliku seisukorra, mis kaitseb hoone sisekonda ilmastikuolude mõjude eest. Meie professionaalsed meeskonnad tegelevad santehniliste süsteemide remondi ja uuendustöödega, tagades teie korteriühistule mugava ja ohutu elukeskkonna. Parandame ka trepikodade välimust ja funktsionaalsust, tehes need atraktiivsemaks ja mugavamaks teie korteriühistu liikmetele. Pakume spetsialiseeritud teemantpuurimise teenust, mis on vajalik erinevate konstruktsioonitööde jaoks.

Karso Ehitus alustas oma teekonda eesmärgiga pakkuda partnerlust korteriühistutele, ja see eesmärk on jäänud meie südameasjaks. Oleme uhked, et oleme Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) koostööpartner, ja see näitab meie pühendumust korteriühistute heaolu ja arengu toetamisel.

Meie moto kõlab lihtsalt: ületame ootused. Karso Ehitus on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja kohusetunde poolest. Kui peame valima aja ja kvaliteedi vahel, eelistame alati viimast. Oleme veendunud, et parim lahendus ei saa kunagi olla kõige odavam.

Karso Ehituse DNA-sse kuuluvad väärtused nagu ausus, kohusetunne ja suhtumine klienti kui kuningasse. Meie eesmärk on alati pakkuda klientidele seda, mida nad tellivad, ja teha seda parimal võimalikul viisil.

Meie terviklikud teenuselahendused tähendavad seda, et klient ei pea muretsema iga üksiku töölõigu pärast. Meie meeskonnad võtavad enda peale kogu projekti haldamise, tagades sellega sujuva ja tõhusa renoveerimisprotsessi.

Karso Ehitus on teie usaldusväärne partner korterelamu renoveerimisel. Võtke meiega ühendust ja laske meil koos teie unistused teoks teha!

Koduleht

KARSO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Irene M.

Jäime rahule kvaliteediga, ülemuse töösse suhtumisega.

- Jevgeni R.

Hea kvaliteet. Kohusetundlik lepinguliste kohustuste täitmine.

- Indrek E.

Väga ilus tulemus!

KARSO EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

KARSO Ehitus OÜ on Eestis asutatud ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevatele ehitus- ja remonditöödele. Firma loodi 2002. aastal, et pakkuda korteriühistutele laia valikut teenuseid, sealhulgas santehnilisi töid, trepikodade remonti ning fassaadi- ja katusetöid. KARSO Ehitus OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö ja professionaalse lähenemise poolest, mis on aidanud neil luua tugeva maine ehitusturul.2022. aastal oli KARSO Ehitus OÜ müügitulu 389 826 eurot. Võrreldes eelmise aastaga, kahanes teenuste müük 55,83% võrra. See on märkimisväärne langus, mis võib olla tingitud mitmetest

Dropdown

kõik artiklid

Trepikodade ehitus - luues turvalist elukeskkonda

Kortermajade trepikojad on sageli esimene asi, mida külastajad ja elanikud näevad. Seetõttu on trepikodade seisukord ja välimus olulised tegurid, mis mõjutavad
ssb.ee
Kortermajade trepikojad on sageli esimene asi, mida külastajad ja elanikud näevad. Seetõttu on trepikodade seisukord ja välimus olulised tegurid, mis mõjutavad kortermaja üldist muljet ja elukvaliteeti. Trepikodade ehitustööd on tähtsad mitte ainult esteetilistel kaalutlustel, vaid ka ohutuse, mugavuse ja väärtuse suurendamiseks. Selles artiklis uurime, miks trepikodade ehitustööd on kortermajade juures nii olulised ning kuidas need saavad mõjutada nii elanike kogemust kui ka kinnisvara väärtust. Üks peamisi põhjuseid, miks trepikodade ehitustööd on hädavajalikud, on ohutus. Korralikult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.