Rohkema info nägemiseks:

VISARE EHITUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1953; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VISARE EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

VISARE EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 1953 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Visare Ehitus OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis alustas ehitustegevust 2022. aasta kevadel.

Meie tegevusalaks on ehitusteenus ning peamiselt tegeleme tööstus- ja laohoonete ning ühiskondlike hoonete rajamise ja renoveerimisega.

Enamasti oleme peatöövõtjad, kuid teeme ka alltöövõtu korras siseviimistlustöid.

Ettevõtte müügikäive oli 2022. aastal 1,5 miljonit eurot. Tulemiks kasum 73 tuhat eurot.

Suuremad 2022. aastal teostatud tööd olid Kehtna lasteaia renoveerimine, Torma prügilahoone renoveerimine, Keila hooldushaigla siseviimistlus, Toosikannu puhkekeskuse rekonstrueerimine.

Kuigi ettevõte on ehitusturul alles uus, on meil tööl kogenud spetsialistid, kelle töö kvaliteet tagab meile klientide usalduse. Keskmine töötajate arv 2022. majandusaastal oli 20 töötajat ja tööjõukulud kokku olid 467 tuhat eurot.

Järgnevate majandusaastate eesmärgiks on kasvatada kliendibaasi ja käivet. Keskendume jätkuvalt tööstus- ja ühiskondlikele hoonetele ning rajatistele. 2023. aasta müügikäibe plaan on 4,6 miljonit eurot, mis on olulises osas juba lepingutega tagatud.

Visare Ehitus OÜ olulisemad finantsnäitajad 2022 aastal:

Ärirentaablus % (ärikasum/müügitulu*100) 4,77

Puhasrentaablus % (puhaskasum / müügitulu x 100) 4,77

Omakapitali tootlus (puhaskasum / omakapital x 100) 99,98

Koguvara rentaablus % (puhaskasum / varade maksumus x 100) 35,16

VISARE EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.