Rohkema info nägemiseks:

ESTNETI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2430; jälgijaid - 165. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTNETI OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTNETI OÜ hetkeolukord

Juba 2430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 165 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Estneti Osaühing kuulub Betsson Group kontserni. Konsolideerimisrupi emaettevõtja on Rootsi börsil noteeritud holding-ettevõte, mis investeerib kaughasartmängude valdkonnas tegutsevatesse äriühingutesse.

Estneti Osaühing osutab tugiteenuseid teistele samasse konsolideerimisgruppi kuuluvatele ettevõtetele. Pakutavad tugiteenused on mänguplatvormi tarkvara arendus ja süsteemi administreerimine ning juriidiline nõustamine. Müüki kolmandatele osapooltele ei ole.

2022. jätkus eelnevale aastale sarnane äritegevus ilma oluliste muudatusteta. 2023. aastal teenuste osutamine jätkub. Konsolideerimisgrupis muutunud vajadustest lähtuvalt on plaanis enam keskenduda hasartmängu veebilehtede arendusele. Suurenenud vajadusest tulenevalt on

Estneti Osaühingu töötajate arv 2022. aastal suurenenud. Sama tendents jätkub ka 2023. aastal.

Kuna Estneti Osaühing on konsolideerimisgrupile teenust osutav ettevõte ning grupi vajadus tarkvaraarenduse teenusele ei ole muutunud, siis võib öelda, et Covid-19 ja Vene-Ukraina sõda ei ole ettevõtte tegevust mõjutanud.

Estneti Osaühingu olulisemad finantssuhtarvud

Finantssuhtarv 2021 2022

Müügitulu (eurodes) 3 820 517 5 324 160

Maksevõime kordaja 2,38 1,85

Võlakordaja 0,39 0,41

Müügitulu puhasrentaablus 13,27% 11,32%

Suhtarvude leidmise metoodika:

Maksevõime kordaja: Käibevara / Lühiajalised kohustused

Võlakordaja: Kohustused kokku / Bilansimaht

Müügitulu puhasrentaablus: Aruandeaasta kasum / Müügitulu x 100 (%)

ESTNETI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.