Rohkema info nägemiseks:

EGCC AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Estonian Golf & Country Club pakub luksuslike golfiväljakute, professionaalse treeningu ja eksklusiivsete ürituste kombinatsiooni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Estonian Golf & Country Club maailma, kus golfi mitte ainult ei mängita, vaid ka elatakse. Meie golfiväljakud, mis asuvad harmooniliselt Läänemere ranniku ja Jägala jõe suudmeala läheduses, on kohalike uskumuste kohaselt kõrgemate jõudude poolt loodud, täiuslikult kujundatud paljude poolt armastatud mängu jaoks.

Vaid lühikese autosõidu kaugusel Tallinna südamest võite põgeneda oaasi, kus iidsete tammede all siristavate lindude laul paneb teid unustama linnaelu sagina. Meie prestiižsed Mereväljak ja Kiviväljak koos PAR3 väljakuga pakuvad mitmekülgset golfikogemust, mis sobib nii entusiastidele kui ka professionaalidele.

Klubimaja, mis meenutab traditsioonilist aita, asub kõrgel kaljul, pakkudes restorani terrassilt hingematvaid vaateid, mis jätab isegi kõige rännanumad külalised sõnatuks. Kiviviske kaugusel golfi- ja harjutusväljakutest ning Jõelähtme Golfiakadeemiast, on see kõigi golfitegevuste ja gastronoomiliste naudingute keskpunkt.

Meie laiad harjutusväljad, sealhulgas 250 meetri pikkune Driving Range, on ideaalsed oma puttamise, chipimise ja bunkrilöökide täiustamiseks. Katusealused löögikohad tagavad, et isegi äkiline vihm ei takista teie teekonda paremaks golfimängijaks saamisel.

Estonian Golf & Country Club pakub teenustevalikut, mis katab kõik golfikogemuse aspektid. Alates võistlustest ja üritustest kuni isikliku treeningu ja eratundideni, ja alates golfidemoist ja Green Card kursustest kuni Pro Shopini, mis on täis Estonian Golf & Country Club-brändiga kaupu. Meie rajatised hõlmavad ka riietusruume, saunasid, seminariruumi ja Wi-Fi-ühendust, tagades, et kõik teie vajadused on rahuldatud.

Kas soovite oma mänguoskust parandada, osaleda tipptasemel golfiüritustel või lihtsalt nautida päeva mõnel Eesti kauneimal väljakul, Estonian Golf & Country Club on teie esmane sihtkoht.

Liituge meiega ja olge osa loost, mis on enamat kui lihtsalt golf - see on elustiil.

UURI LISAKS

EGCC AS kontaktid

EGCC AS tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 lõpuks võime öelda, et AS EGCC on kindlamatel jalgadel ja vundamendil kui kunagi varem. Ükski aktsionär ei ole pidanud lisama golfiväljakute avamisest saadik ühtegi eurot, et pakkuda kõrgetasemelist teenust Jõelähtme väljakutel. Oleme kõik investeeringud teinud ettevõtte genereeritud rahavoogudest. Omakapital seisuga 31.12.2022 oli AS EGCC’l 5 033 482 eurot (2021. aastal 4 885 657 eurot), pikaajalisi kohustusi oli 1 292 583 eurot (2021. aastal. 1 100 812 eurot). Omakapitali suhe võõrkapitali on väga tugev ja jätkusuutlik. AS EGCC’l on jaotamata kasumit kogunenud perioodi lõpuks 314

Dropdown

kõik artiklid

Golfietikett: Mida sa teadma peaksid?

Golf on hinnatud spordiala, mis nõuab osavust, täpsust ja pidevat enesearengut. Golfietikett on mängu oluline aspekt, mis tagab, et kõik mängijad saavad nauti
ssb.ee
Golf on hinnatud spordiala, mis nõuab osavust, täpsust ja pidevat enesearengut. Golfietikett on mängu oluline aspekt, mis tagab, et kõik mängijad saavad nautida spordiala viisakas ja turvalises keskkonnas. See juhend tutvustab teile golfietiketi põhielemente, aidates teil ja teistel väljakul oma kogemust parandada. Golfietiketi alused Enne väljakule astumist tutvuge golfi põhireeglitega. Mängu oskamine ei paranda mitte ainult teie mängu, vaid näitab ka austust teiste mängijate vastu, kes eeldavad oma kaasmängijatelt teatud tasemel teadmisi ja oskusi. Enamikul golfiväljakutel on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.