Rohkema info nägemiseks:

SILVETEKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kiirete ja ohutute kaubaveoteenuste pakkumisega, hõlmates transpordi teenuseid nii Viljandi-Tallinn-Viljandi liinil kui ka ekspressvedusid Euroopas ja Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Silveteks OÜ on olnud transpordi valdkonnas alates 2002. aastast ning meie pikaajaline kogemus ja pühendumus on teinud meist usaldusväärse partneri nii Eestis kui ka Euroopas. Meie peamiseks fookuseks on transport liinil Viljandi-Tallinn-Viljandi, kuid lisaks sellele pakume ka tsarterveoteenust, mis ulatub üle kogu Euroopa.

Igapäevaselt teostame transporti Viljandi ja Tallinna vahel, mis võimaldab meil kiiresti reageerida ja pakkuda kiiret ning samas ohutut transporti. Meie masinapark koosneb küljelt avatavate tagaluugiga furgoonautodest ja kaubikutest, mis tagavad kauba turvalise ja õigeaegse kohaletoimetamise.

Kogu veos on kindlustatud ning meie juhid on läbinud ametile vastavad koolitused, tagades veose ohutu jõudmise sihtpunkti. Meie eesmärk on mitte ainult viia kaup sihtkohta, vaid teha seda kõige professionaalsemal viisil.

Silveteks OÜ jaoks on iga klient oluline. Me püüame igale kliendile läheneda personaalselt ja kuulata nende vajadusi ning soove. Tänu suurele masinapargile suudame leida sobiva lahenduse ja alates 2 tunniga on kliendi kaup jõudnud Viljandist Tallinnasse või vastupidi.

Oleme uhked oma teenusekvaliteedi üle ning soovime pakkuda parimat kliendikogemust. Kui otsite usaldusväärset partnerit kaupade kiireks ja ohutuks transpordiks, siis võtke meiega ühendust juba täna!

Võta meiega ühendust ja leiame parima lahenduse sinu kauba ekspressveoks Euroopasse!

VÕTA ÜHENDUST

SILVETEKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti L.

Silveteks on alati kiire ja usaldusväärne. Soovitan!

- Katri S.

Kiire reageerimine ja professionaalne lähenemine igale kliendile.

- Priit P.

Kaubikud on alati puhtad ja korralikud, super teenus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SILVETEKS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Silveteks on ettevõte, mille põhitegevuseks on kaubaveo teenuste pakkumine. Meie ettevõtte põhieesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid kaubaveo teenuseid, mis vastavad meie klientide vajadustele ja ootustele. 2022. aasta majandusaasta oli meie jaoks edukas. Oleme teinud mitmeid olulisi uuendusi, mis on aidanud meil parandada meie teenuste kvaliteeti ja konkurentsivõimet. Üks olulisemaid uuendusi oli meie autopargi uuendamine. Oleme võtnud kasutusele pikemad ja kõrgemad autod, mis mahutavad rohkem kaupa. See on võimaldanud meil pakkuda konkurentsivõimelist hinda, mis omakorda on

Dropdown

kõik artiklid

Kiire ja ohutu kaubaveo lahendus – Silveteks OÜ ekspressvedu Euroopasse

Silveteks ekspressvedu Euroopasse pakub kiiret ja usaldusväärset kaubaveoteenust. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne, tagades kiire reageerimise klient
ssb.ee
Silveteks ekspressvedu Euroopasse pakub kiiret ja usaldusväärset kaubaveoteenust. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne, tagades kiire reageerimise klientide vajadustele ning kiire ja turvalise kaubaveo. Meie kaasaegne masinapark koosneb kaubikutest, mis on varustatud uusima tehnoloogiaga ning kohandatud kauba turvaliseks ja kiireks transportimiseks. Meie ekspressvedu Euroopasse on mõeldud neile, kes vajavad kiiret kaubavedu Euroopa riikide vahel. See teenus sobib eriti hästi neile, kes vajavad tõhusat ja usaldusväärset lahendust ajakriitilise kauba transportimiseks. Meie kaubikud on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.