Rohkema info nägemiseks:

ICEFIRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7911; jälgijaid - 42. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ICEFIRE OÜ kohta arvamuslugu!"

ICEFIRE OÜ hetkeolukord

Juba 7911 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 42 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Icefire omandati 2021. aastal OÜ Checkout Estonia poolt. 2021. aasta jooksul lõpetati jooksvad projektid ning 2022. aastal teostati põhiliselt vajalikke garantiitöid. Uusi projekte ei alustatud, mille tulemusena puudus 2022. aasta jooksul müügikäive.

Tegureid, mis mõjutaksid märkimisväärselt OÜ Icefire majandustegevust kas tsükliliselt või hooajaliselt, ei ole. Samuti puuduvad valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisest tulenevad riskid. Aruandeperioodil ei ole toimunud sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada järgmise aasta tulemust, kuid ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

Pandeemia ega sõda Ukrainas ei ole oluliselt ettevõtte majandustulemusi mõjutanud.

ICEFIRE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.