Rohkema info nägemiseks:

ROSENTHALI TERVISEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2063; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROSENTHALI TERVISEKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ROSENTHALI TERVISEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 2063 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal ambulatoorsete vastuvõttude arv on veidi tõusnud seoses krooniliste haiguste käsitluse tõusnud vajadusega Covid-19 pandeemia järgselt. Keskuses olevate patsientide arv on jäänud samale tasemele võrreldes 2020-2021 aastatega, patsientide vanuselised rühmad samuti eriliselt muutunud ei ole. Ettevõtte töötajate arv on tõusnud kahe töötaja võrra.

Tegin muudatusi päevakorras keskuse töötajate töökoormuse optimeerimiseks ja seega ka töökvaliteedi tõstmiseks. Esmatasandil südame- ja kopsude funktsiooni kiirema ja kvaliteetsema hindamise eesmärgil oleme kasutusele võtnud uusi meditsiinilisi seadmeid mida kasutame diagnostikas igapäevaselt. Oleme üle läinud uuemale tööprogrammi tarkvarale. 2022 aastal on tõusnud ka pereõdede iseseivate ambulatoorsete konsultatsioonide osakaal enam ägedate infektsioossete haiguste käsitluse arvelt.

Olime Tallinna linnas üheks valvekeskustest Ukrainast sõjapõgenike vastuvõtmiseks nendel tervisemurede tekkel.

Olime 2022 aastal kahele Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna ja ka kahele arst-residendile õppe baasasutuseks.

2022 aastal Perearstide Seltsi ja Haigekassa ning Terviseameti kvaliteedikomsjon hindas meie keskuse töö kvaliteedi A+ tasemele.

2023 aasta soovin arendada ennast juhataja rollis edasi. Soovin jätkata keskuse personali meeskonnatöö korraldamisega paremuse suunas läbi arenguvestluste, koosolekute, keskuse ürituste. 2022 aastal on põhitegevus olnud suunatud keskusesiselt stabiilsuse- ja heal tasemel töökvaliteedi tagamiseks, seetõttu keskuse ruumide pindala suurendamine polnud prioriteetseks tegevuseks. Plaanin 2023 aasta IV kvartalis pakutud tervishoiuteenuste valikut laiendada taotledes Tervisekeskust.

ROSENTHALI TERVISEKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.