Rohkema info nägemiseks:

SUNTO INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 267; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNTO INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNTO INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 267 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sunto Invest OÜ asutati 2002. aastal.

Ettevõtte tegeleb kaeve- ja mullatööga.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 60 392 eurot ning kasum 2 006 eurot.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Enamus tehinguid teostati 2022. aastal eurodes, mistõttu ei ole ettevõte avatud märkimisväärsele valuutariskile. Ettevõttel puuduvad sellised finantsinstrumendid, mis oleksid avatud valuutakursside, intressimäärade või börsikursside muutumisega seonduvatele riskidele.

Personal

Sunto Invest OÜ-l 2022. aastal oli 2 töötajat, tööjõukulud moodustasid koos sotsiaalmaksudega 14 718 eurot. Juhatuse liikmed tasu ei saanud.

Dividendipoliitika

Eelmisel aastal ettevüte dividende ei maksnud, suunates teenitud kasumi oma tegevuse laiendamiseks. Järgmisel aastal väljamakstavate dividendide võimalik summa majandusaasta aruande lõpetamise momendiks ei ole veel kindlaks määratud; juhatus dividendi maksmise ettepanekut ei tee.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmisel aastal Sunto Invest OÜ eesmärgiks on kasvatada ärimahtusid.

SUNTO INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.