Rohkema info nägemiseks:

ALMIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5794; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALMIC OÜ kohta arvamuslugu!"

ALMIC OÜ hetkeolukord

Juba 5794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegu oli Almic OÜ kahekümne esimese tegevusaastaga.

Firma põhitegevusalaks on jätkuvalt IT-taristuga seonduvate toodete ning teenuste müük, veebi-, e-posti, majandustarkvarade ja teiste erilahenduste majutusteenus, hooldus- ja programmeerimistööde osutamine nii Eesti Vabariigis tegutsevatele ettevõtetele kui ka kasvaval määral Euroopa Liidu ning kolmandate riikide ettevõtetele.

Ettevõtte müügitulu oli 2 960 514 eurot ja see vähenes 3,9%. 2022. majandusaasta lõpul oli firmas kakskümmend kolm töötajat ja palgakulud olid 2022.-ndal majandusaastal koos sotsiaalmaksuga 1 070 094 eurot ja need kasvasid 27,6%.

Aruande majandusaastal soetati põhivarana Cisco võrguseadmed, maksumusega 21 550 eurot. 2023.-ndal aastal planeerime põhivara investeeringuid serveriparki, eesmärgiga hoida kõrgkäideldavate teenuste taset. Firma lõpetas majandusaasta 1 246 eurose kasumiga, mis kahanes eelmise aastaga võrreldes 99%. Töötajate arv vähenes 2022. aastal uhe töötaja võrra. Tööjõu kulude suurenemist põhjustas palgafondi hoidmine konkurentsivõimelisel tasemel.

2022. aasta olulisemad sündmused

Sertifitseerimine

Ettevõtte äriprotsesside tulemuslikkuse tõstmiseks ning klientidele parima võimaliku kvaliteedi pakkumiseks jätkasime 2022. aastal kvaliteedijuhtimissüsteemi edasiarenguga. Selle tulemusel pikendati Almicule rahvusvaheline kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaat ISO 9001:2015, mis tõendab meie juhtimissüsteemi efektiivsust ning annab klientidele ning koostööpartneritele kinnituse, et oleme rakendanud kõiki vajalikke meetmeid toote ja teenuse kvaliteedi tagamiseks ning võetud kohustuste täitmiseks.

Lisaks pikendasime edukalt infoturvalisuse sertifikaati ISO 27001-2013, mis annab klientidele veelgi suurema kindlustunde, et lähtume nende andmete hoiustamisel alati kõrgeimatest turvanõuetest ning tagame meie valdusesse antud teabe säilimise ja privaatsuse.

Riskide juhtimine

Ettevõtte jätkusuutlikkuse tagamiseks tuvastame ja hindame iga-aastaselt riske ning paneme paika tegevused ohtude maandamiseks. Peamised riskid ning nende maandamismeetmed 2022. aastal on:

Ukraina sõda

Paraku on kaudselt Ukraina sõja tulemustest mõjutatud väga suur hulka kliente, kelle

ALMIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.