Rohkema info nägemiseks:

IVARD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2533; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IVARD OÜ kohta arvamuslugu!"

IVARD OÜ hetkeolukord

Juba 2533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ivard OÜ on valdusettevõte, mille põhitegevuseks on investeerimine nii börsil kaubeldavatesse kui ka mittekaubeldavatesse ettevõtetesse ning nende ettevõtete finantseerimine.

Möödunud aruandlusperioodi peamisteks märksõnadeks kujunesid sõda Ukrainas, kõrge inflatsioon ja energiahindade volatiilsus. Kuigi määramatust on ettevõtluskeskkonnas palju oleme tuleviku osas ettevaatlikult optimistlikud. Intressimäärade tõstmine keskpankade poolt on pidurdanud inflatsiooni, tööjõuturg püsib tugev ja energiaturul on leitud uusi tarneahelaid. Kuigi probleeme jagub veel mitmeks aastaks, ei pruugi probleemide sügavus olla nii ulatuslik, kui veel aasta tagasi paistis. Jälgime ettevaatlikult intressikeskkonda ja selle mõju Ivard OÜ portfellis olevatele ettevõtetele. Järgmisel aruandlusperioodil saab intressimäärade tõusust tingitud mõju ja võime turult kapitali kaasata paljude ettevõtete jaoks võtmeküsimuseks.

Ivard OÜ majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid, samuti puuduvad ettevõtetel olulised uurimis- ja arendustegevusega seotud projektid.

OÜ Ivard bilansimaht on 32 mln eurot ja majandusaasta kasum 600 tuhat eurot. Ivard OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 4 töötajat. Osaühingu juhatus on kaheliikmeline.

Järgneval majandusaastal on kavas jätkata investeerimistegevust olemasolevatesse investeerimisobjektidesse.

Peamised finantssuhtarvud 2021 2022

ROE (%) = puhaskasum / 7% 2% omakapital kokku x 100

ROA (%) = puhaskasum / varad 7% 2% kokku x 100

Puhaskasum (tuhandetes 2 924 603 eurodes)

Omakapitali suhe kogupassivasse 98% 93% =omakapital/kogupassiva

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja= käibevara 8,8 2,7 /lühiajalised kohustused

Käibevara (tuhandetes 7 673 6 463 eurodes)

Lühiajalised kohustised 872 2 405

Peeter Mänd

OÜ Ivard juhatuse liige

IVARD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.