Rohkema info nägemiseks:

TAPA AUTOKOOL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 871; jälgijaid - 12. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TAPA AUTOKOOL OÜ kohta arvamuslugu!"

TAPA AUTOKOOL OÜ hetkeolukord

Juba 871 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tapa Autokool OÜ tegutseb alates 2003. aastast sõidukijuhtide koolitamisega. Koolitusi viiakse läbi mopeedi, mootorratta, sõiduauto, veoauto, bussi ja autorongide juhilubade taotlemiseks, samuti T-kategooria sõidueksamiks valmitumiseks ja lõppastmekoolitusteks.

Tapa Autokool OÜ on oma tegevustes orienteeritud liiklusohutuse parandamisele ka läbi noortele suunatud tegevuste.

2022 aastal uuendas Tapa Autokool õppesõidu tehnikat B-kategooria sõidukite osas, sama on plaanis jätkata 2023. aastal. Järjest enam kasvab nõudlus B-kategooria õppesõitudel automaatkäigukastiga koolituste osas. Eesmärk on, et uus tehnika oleks keskkonnasõbralik - automaatkägukastiga autod on hübriidautod ja manuaalkäigukastiga CNG gaasi tarbivad sõidukid.

2023. aastal on kavas jätkuvalt leida võimalusi eelnevatel aastatel tehtud investeeringute paremaks rakendamiseks. Töömahu kasvuga on tekkinud vajadus täendavalt ühe sõiduõpetaja järele.

Tapa Autokool OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Tapa Autokool OÜ osanike ettepanek on 2023. aastal maksta välja 2018-2022 tekkinud varasemate perioodide jaotamata kasumist 70 000eur dividende.

Põhitegevusala on mootorsõidukijuhtide koolitus.

Tapa Autokool OÜ on MTÜ Eesti Autokoolide Liidu liige.

2022 aastal oli töötajate keskmine arv 5.

2022. aastal arengu- ja uurimisväjaminekuid ei tehtud.

TAPA AUTOKOOL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.