Rohkema info nägemiseks:

ARGENT PLUSS OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 490; jälgijaid - 241. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARGENT PLUSS OÜ kohta arvamuslugu!"

ARGENT PLUSS OÜ hetkeolukord

Juba 490 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 241 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Argent Pluss majandustegevuses 2022 aastal olulisi muutusi ei toimunud võrrelded eelmise tegevusaastaga.

OÜ Argent Pluss peamiseks tegevusalaks oligi nii aruandeperioodil kui ka perspektiivis osutamine eelkõige raamatupidamisteenused, kuid ka erinevate, litsentseerimist mittenõudvate finantsteenuste pakkumine.

OÜ Argent Pluss usaldusväärsus on aruandeperioodil olnud äri- ja majandustegevuses laitmatu. OÜ Argent

Pluss on täitnud kõiki tema poolt sõlmitud kokkuleppeid ja lepinguid korrektselt, viivitamata ja heas usus tehingu poolte suhtes.

Jätkuvalt koosneb OÜ Argent Pluss juhatus kahest liikmest.

Peamised finantssuhtarvud Arvutusmetoodika 2022 2021

Puhaskasum / omakapital *

Omakapitali rentaablus ROE 15% 45% 100 puhaskasum/ varad kokku *

Varade puhasrentaablus ROA 15% 45% 100

Omakapitali määr Omakapital / vara * 100 98% 100%

Seoses kriisiga maailma majanduses ettevõtte juhtkond tuleviku suhtes suuremaid muutusi oma tegevuses ei plaani ning püüab hoida ettevõtte majandustegevuse stabiilsena. Ettevõtte juhtkond on olenemata hetkel eksisteerivast majandussurutisest jätkuvalt optimistlik ja loodab leida antud ollukorrast uusi väljakutseid ning võimalusi.

Bilansikuupäevast kuni käesoleva aruande allkirjastamiseni ei ole toimunud sündmusi, mis ei ole kirjeldatud vastavates lisades ja mille tõttu tuleks korrigeerida aastaaruannet või mis tuleks avalikustada.

ARGENT PLUSS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.