Rohkema info nägemiseks:

REDFORD TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2191; jälgijaid - 7. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta REDFORD TRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

REDFORD TRADE OÜ hetkeolukord

Juba 2191 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

REDFORD TRADE OÜ põhitegevuseks on sõidukite alarmseadmete müük, autoklaaside müük ja paigaldus, klaaside kiletamine, sh dekoratiiv-turva-ja päikesekaitsekilede müük koos paigaldusega. Töötajate keskmine arv majandusaastal on 3 inimest, kelle töötasu oli kokku 42572 eurot, sealhulgas tegevjuhi tasu 10608 eurot, kes on ka ühtlasi juhatuse esimees. Olulisi sündmusi majandusaasta jooksul ei toimunud.

Ettevõtte peamised suhtarvud majandusaastal olid järgmised:

Müügitulu 215 759

Käibe kasv/ langus 21%

Brutokasumi määr 39%

Kasum 1 769

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 8,6

ROA 2%

ROE 2%

REDFORD TRADE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.