Rohkema info nägemiseks:

CENTRAL HOTELL OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1502; jälgijaid - 142. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CENTRAL HOTELL OÜ kohta arvamuslugu!"

CENTRAL HOTELL OÜ hetkeolukord

Juba 1502 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 142 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Central Hotell OÜ põhitegevuseks on hotellimajandus. Hotell kuulub juhtimislepingu alusel hotelligruppi Radisson

Hotel Group ning opereerib Park Inn by Radisson Central Tallinn kaubamärgi all. Radisson Hotel Group opereerib ning arendab ligikaudu 1 500 hotelli üle maailma ning on tööandjaks ligikaudu 100 000+ töötajale. Radisson Hotel

Group opereerib järgmiste kaubamärkide all: Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red,

Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn ja Suites by Radisson, Prizeotel.

Central Hotell OÜ 100% osade omanik on holding ettevõtte (Hollandi Kuningriigis registreeritud Central Holding

Nederland B.V) kaudu Linstow AS, Norra Kuningriigis asuv kinnisvarafirma. Linstow AS kuulub AWILHELMSEN

AS koosseisu, mille omanikeks on Wilhelmsenide perekonna liikmed.

Seisuga 31.12.2022 annab Central Hotell OÜ tööd 41 töötajale.

Tähtsamad sündmused aastal 2022

Hotelliturg ja kliendisegmendid 2022. aastal näitas Tallinna hotelliturg taastumise märke, kuid 24.02.2022 Venemaa sissetungi tagajärjel Ukrainas puhkenud sõda ja üldine majanduslik ebakindlus ei võimaldanud täiemahulist taastumist võrreldes 2019. aastaga.

Statistikaameti andmetel veetsid turistid Eesti majutusasutustes 2022. aastal 5,95 miljonit ööd, mis on 48.8% rohkem võrreldes 2021. aastaga, kuid jäi siiski 14.6% alla 2019. a. taseme. Tallinnas majutunud turistide ööbimiste arv näitas 86.5%-st tõusu. Turistide arvu kasv puudutas kõiki kliendisegmente. Oodatust väiksem kasv toimus puhkusegruppide segmendis, kuna seda segmenti mõjutas enim Ukraina konfliktiga seotud hirmud. Turu täitumus ja toa keskmine hind kasvasid märkimisväärselt võrreldes 2021. aastaga, kuid samas jäid alla 2019. aasta tulemustele. Pikemaajalisem taastumine sõltub lisaks rahvusvaheliste transpordiühenduste lisandumisest ja stabiilsusest.

Heites pilgu Tallinna hotellides ööbinute päritoluriikide statistikale on tõusu näha kõikide maade külastajate seas, kuid suurim kasv oli Soome Vabariigist pärit külaliste osas, kelle ööbimiste arv kasvas võrreldes 2019. aastaga 408%. Suurüritustest avaldas suurimat mõju juulikuus toimunud Rammstein´i kontsert, mis andis paljudele Tallinna hotellidele võimaluse külastajate ning korraldajate majutamiseks.

Park Inn by Radisson Central Tallinn 2022 2022. aastal oli Park Inn by Radisson Central Tallinn hotellitubade keskmine täitumus 53,47%, mis oli 27.2- protsendipunkti võrra suurem 2021. aastaga võrreldes. Keskmine müüdud hotellitoa hind oli 58,79 eurot, mis oli 14,92 eurot kõrgem 2021. aastaga võrreldes. Täitumuse ja keskmise hinna koosmõjul saavutatud netokäive müügis olnud hotellitoa kohta (RevPAR) oli 31,44 eurot, mis on 19,91 eurot kõrgem eelmise aastaga võrreldes.

Ettevõtte majandustulemusi toetas eelkõige lähiturgude avatus ning reisijate reisimise julguse taastumise kiirus ja toitlustuse- ja meelelahutuskohtade (s.h. ürituste korraldamise) tegevuste piirangutest loobumine.

COVID-19 pandeemia jõudis taandumisfaasi ning ei avaldanud drastilist mõju ettevõtte tegevusele.

Märkimisväärset negatiivset mõju hotelli 2022. a. tulemuslikkusele avaldas inflatsioonisurve ning eriti energiakulude kasv.

Äritegevuse riskid

Ettevõtte äritegevusega seotud riskide juhtimine on oluline ja lahutamatu osa Ettevõtte juhtimisest. Riskijuhtimise eesmärgiks on optimaalse tasakaalu leidmine võimaliku kahju või saamata jäänud kasumi ning riskide vähendamiseks kasutatava ressursside vahel. Riski defineeritakse kui tulevikus toimuvat võimalikku sündmust, mis võib mõjutada Ettevõtte eesmärkide saavutamist.

Oma äritegevuse juhtimisel eelistab Ettevõtte juhtkond reeglina riski ennetamist riskisündmusele tagantjärgi reageerimisele. Ettevõtte riskijuhtimise aluseks on üldiselt aktsepteeritud raamatupidamisstandardite ja hea tava jälgimine ning Ettevõtte sisemised regulatsioonid ja poliitikad. Riskide juhtimine üldisel tasandil sisaldab nende tuvastamist, mõõtmist ning kontrollimist. Peamine roll riskide juhtimisel ja riskiprotseduuride kinnitamisel on

CENTRAL HOTELL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.