Rohkema info nägemiseks:

ABELCO AGENCY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1095; jälgijaid - 74. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ABELCO AGENCY OÜ kohta arvamuslugu!"

ABELCO AGENCY OÜ hetkeolukord

Juba 1095 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 74 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Abelco Abency asutati 25.03.2003 aastal.

Firma majandusaasta oluliseks sündmuseks on aktiivse tegevuse algus laevade agendina, samuti eksportmüügi mahu suurenemine, mis on seotud välisriigi laevade varustamisega, s.h tehniline ning toiduainetega varustus.

Peale selle, firma on ennast ekspediitorina hästi iseloomustanud, veoste ekspedeerimisel, kui meretranspordi, ni ka autotranspordi veodega. Järgmisel majandusaastal on plaanitud firma arengu põhilised suunad – veoste ekspedeerimine, laevade tehniline ja toiduainetega varustamine, samuti makleri teenuste osutamine Eesti Vabariigi kinnisvara turul.

Ülalnimetatud peamised firma arengu suunad on tähtsamad firma tegevuse projektid, mis arendavad kompaniit aruandlusaastal lähimatel aastatel.

ABELCO AGENCY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.