Rohkema info nägemiseks:

SOLIFINANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4448; jälgijaid - 41. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLIFINANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLIFINANCE OÜ hetkeolukord

Juba 4448 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Solifinance põhitegevusalaks on saanitaarseadmete, ehitusmaterjalide, keemiatoodete, kodutarvete, termoplastiku ja kummi hulgimüük. Peamised toodete ostmise turud: Sloveenia, Itaalia,

Eesti, Ukraina. Peamised müügiturud: EL riigid (Poola, Eesti), Ukraina, Usbekistan, Kasahstan.

Ettevõtel on olemas usaldusväärsed allhankepartnerid ning püsivad kaupade tootjad ja tarbijad.

Ettevõtte ekspertide meeskond keskendub parima kvaliteediga kauba pakkumisele oma klientidele kogu maailmas. Ettevõte püüab edastada väärtuslikku ja asjatundlikku teavet investoritele, klientidele ja kõigile teistele. Ettevõtte kogemused, teadmised ja oskused on keskendunud eelkõige klientide rahulolu tekitamisele ja nende abistamisele nende eesmärkide saavutamisel. Ettevõtte eesmärk on usaldusväärne kaupade tarnimine parima hinnaga. Tarbijad soovivad rohkem kui kunagi varem olla kindlad, et nende poolt kasutatavad ehitusmaterjalid ja kemiatooted ei kahjustaks keskkonda ega inimesi ning oleksid kooskõlas ülemaailmselt tunnustatud sotsiaalsete, majanduslike ja keskkonnaalaste standarditega.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Ettevõtte majandusolukord oli stabiilne, müügitulu suurenes 1,12 korda. 2021 aastal allkirjastati lepinguid kauba tarnimiseks ettevõtetega Eestis ja Itaalias. 2022 aastal on geograafiliselt suurenenud kliendibaas. Palju kliendid ja tarnijad asuvad Ukrainas ja 2022 aasta oli nende jaoks keeruline ja see raskendab selle aasta andmete saaduvuse (saldo kontrollimine, arvete saamine, need kõik on raskused mis on tingitud sõjaga).

Tulud, kulud ja kasum

Aruandeaastal müügitulu moodustas 21 233 tuh.eurot, mis on 1,12 korda suurem, kui eelmisel aastal. Müügitulust moodustas 10,5 % müük Poola, müük Ukraina 71,1%, müük Usbekistan 12,3%,

Kasahstan 3,2%. Peamised kulud koosnevad kaubakuludest ja moodustavad 92% müügitulust.

2022.aasta kasum moodustas 2 041 tuh.eurot. Juhtkond ei ole kahtle, et Solifinance OÜ on võimeline jätkama jätkuvalt tegutseva ettevõttena ning normaalse äritegevuse käigus realiseerima oma varasid ja täitma oma kohustusi. Juhtkond on valmis majandusraskuste korral Solifinance OÜ viivitamatult finantsiliselt toetama ja tegema lisainvesteeringuid osaühingu majandustegevuse jätkuvuse tagamiseks.

Investeeringud majandusaastal 2022. aastal investeeringuid pole teostatud.

SOLIFINANCE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.