Rohkema info nägemiseks:

TERASTEENUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas elektritöid, lammutust, üldehitust, tellingulahendusi, teedeehitust, lumekoristust ja päikesepaneelide paigaldust, tagades samas klientidele kulutõhusad ja kohandatud lahendused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie tugevaim vara - kirega ehituse vastu, varustatud aastatepikkuse kogemuse ja oskustega.

Miks valida OÜ Terasteenus?

Mis iseloomustab meie ettevõtet kõige paremini, on meie suur paindlikkus kliendi soovide täitmisel. Teame, et iga projekt on unikaalne ning seetõttu oleme alati valmis kohandama oma lähenemist vastavalt klientide erivajadustele. Lubadustest kinnipidamine on meie jaoks auasi - see on alus, millele meie klientide usaldus on ehitatud.

Meie eesmärk on mitte ainult täita klientide ootusi, vaid ületada neid, luues ehituslahendusi, mis on nii funktsionaalsed kui ka esteetiliselt nauditavad. Oma visioonis näeme OÜ Terasteenust ehitusvaldkonna juhina, kes järgib kõrgeimaid eetilisi ja keskkonnanõudeid ning keskendub alati klientide rahulolu tagamisele.

Oleneme oma kogemustele, pühendumusele ja kirglikule meeskonnale, et pakkuda tipptasemel ehitusteenuseid, mis aitavad luua kestvaid ja jätkusuutlikke ehitusprojekte. Valige meid oma ehituspartneriks ja usaldage meid oma unistuste teostamiseks.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TERASTEENUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit R.

Lubadustest kinnipidamine on neile auasi ning see teeb koostöö nendega usaldusväärseks ja meeldivaks kogemuseks.

- Lauri M.

Nad on alati täitnud oma lubadused ning töö kvaliteet on alati olnud kõrge. Oleme väga rahul.

- Martin K.

Olen koostööd teinud OÜ Terasteenusega mitu aastat ja nad pole mind kunagi alt vedanud. Nende paindlikkus ja võimekus täita klientide soove on muljetavaldav.

TERASTEENUS OÜ tegevusaruanne 2022

. Terasteenus OÜ tegeleb kaevtöödega, teede ja muude rajatiste ehitusega ning elektrirajatiste remondi ja hooldustöödega. Ehituse eritööde vallas pakub ettevõte peamiselt alltööd Eesti suurimatele ehitusfirmadele. Arengu väljaminekuid aruande aastal ei tehtud. Aruande aastal investeeriti põhivarasse 257 627 eurot. Investeerimist jätkatakse mõõdukalt vastavalt turul kujunevale olukorrale. Ukraina sõjalise konflikti raames hakkasid kehtima rahvusvahelised sanktsioonid on muutnud turu olukorra ebastabiilsemaks. Ettevõte näeb sektori arengus ja oma turuosa väljavaadet jätkuvalt positiivselt.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas jätkusuutlik ehitus kujundab Eesti tulevikku

Eesti suundub järjest rohelisema tuleviku poole ning jätkusuutlik ehitus on saanud oluliseks nurgakiviks selle arengu edendamisel. See lähenemine ei piirdu mitt
ssb.ee
Eesti suundub järjest rohelisema tuleviku poole ning jätkusuutlik ehitus on saanud oluliseks nurgakiviks selle arengu edendamisel. See lähenemine ei piirdu mitte ainult keskkonnamuredega, vaid seab ka uued standardid ehitustööstusele. TERASTEENUS OÜ on selles muutuses eesrindel, pakkudes teenuseid, mis on kooskõlas riigi jätkusuutlikkuse eesmärkidega. Jätkusuutliku ehituse majanduslik mõju Jätkusuutlik ehitus ei ole mitte ainult keskkonnasõbralik, vaid ka majanduslikult mõistlik. Ressursside ja energia efektiivne kasutamine muudab hoonete hooldamise aja jooksul vähem kulukaks, tuues nii

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.