Rohkema info nägemiseks:

ANNEKAT SISUSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset tapeeditoodangut ja sisekujundusteenuseid ning tegeleme kodu- ja äriinterjööri kujundamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ANNEKAT SISUSTUS OÜ-s usume, et teie ümber olevad seinad peaksid kajastama teie ainulaadset stiili ja isikupära. Seetõttu oleme pühendunud erakordse tapeedikollektsiooni ja sisekujundusteenuste pakkumisele, mis on loodud igas keskkonnas, alates hubastest kodudest kuni sagivate disainibüroodeni, tõstmiseks.

Meie missioon on lihtne: Pakume hoolikalt valitud tapeetide valikut ja sisekujundusteenuseid, et tõsta iga keskkonda. Olgu teil soov värskendada ühte tuba või kujutleda ümber kogu ruum, meie lai tootevalik, sealhulgas pilditapeedid, kleebised ja mitmesugused viimistlusmaterjalid, on loodud inspireerima ja muutma.

Kujunda oma maailm!

Meie loosungiga Kujunda oma maailm! kutsume teid avastama lõputuid võimalusi, mida meie tapeedid ja disainiteenused pakuvad. Meie kollektsioonid rahuldavad kõiki maitseid ja stiile, esitledes kõike alates Laura Ashley ajatust elegantsist kuni Graham & Browni modernse võluni ja Rebel Wallsi uuenduslike disainideni.

Meie tootekategooriad on sama mitmekesised kui teie kujutlusvõime:

  • Pilditapeedid: Tooda oma seinad ellu meie laos olevate valikutega, mis on valmis kiireks kohaletoimetamiseks.
  • Disainertapeedid: Avasta viimaseid mustreid ja värve eelseisvaks aastaks, sealhulgas samet- ja klaashelmestega tapeedid, disaintapeedid ja ajaloolised mustrid.
  • Värvitavad tapeedid: Kohanda oma ruumi tapeetidega, mida saad värvida, et see sobiks täiuslikult sinu dekooriga.
  • Lastetoa dekoor: Loo väikestele võlumaailm meie lastetubade tapeetide ja kleebiste valikuga.
  • Tapeedi tarvikud: Kõik, mida vajad tapeedi liimimiseks ja tööriistadeks, et tagada täiuslik paigaldus.

Meie pühendumus kvaliteedile ja disainile ulatub kaugemale meie toodetest. Pakume isikupärastatud sisekujundusteenuseid, et aidata teil oma visiooni ellu viia. Meie ekspertide meeskond on siin, et juhendada teid iga protsessi sammu juures, tagades, et teie ruum näeb mitte ainult suurepärane välja, vaid peegeldab ka teie individuaalsust.

Liitu disainerite, ehitus- ja kinnisvara spetsialistide ning koduomanikega, kes usaldavad ANNEKAT SISUSTUS OÜ-d oma interjööri ja viimistlusvajaduste jaoks. Koge muutust, kui aitame teil Kujundada oma maailma elegantsi, loovuse ja stiiliga.

Külastage meie veebisaiti, et leida inspiratsiooni, osta meie kollektsioone või võtke meiega ühendust konsultatsiooni jaoks. Teeme teie ruumi tõeliseks teie peegelduseks.

ANNEKAT SISUSTUS OÜ – Kus disain kohtub kirega.

Kontakt

ANNEKAT SISUSTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati R.

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik meeskond!

- Jaanika L.

Kodu sai tänu ANNEKAT SISUSTUS OÜ-le uue ilme!

- Priit K.

Kiire ja mugav ostukogemus, suurepärane kvaliteet!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Magamistuba - luksuslik mugavus sinu unistuste koju

Magamistuba on kodu privaatne oaas, kus saame end välja lülitada päeva muredest ja leida rahu ning lõõgastust. See on koht, kus veedame suurema osa oma ajast puhates ja taastudes, seega on oluline, et see oleks kujundatud meie vajadusi ja mugavust arvestades. Üks olulisemaid elemente magamistoa kujunduses on seinakatted, mis loovad ruumis õdusa ja isikupärase atmosfääri. ANNEKA SISUSTUS OÜ pakub laia valikut seinakatteid, mis sobivad ideaalselt magamistuppa ning aitavad luua unikaalse ja stiilse interjööri. Klassikaline muster: Klassikalise mustriga seinakatted, nagu triibud, rombid ja

Dropdown

kõik artiklid

Stiilispikker

Kui oled oma kodu kujundamas või soovid värskendada olemasolevat interjööri, võib õige stiili valimine olla määrava tähtsusega, et luua just sulle sobiv atmosfä
ssb.ee
Kui oled oma kodu kujundamas või soovid värskendada olemasolevat interjööri, võib õige stiili valimine olla määrava tähtsusega, et luua just sulle sobiv atmosfäär. ANNEKA SISUSTUS OÜ pakub mitmekülgset valikut erinevaid stiile, mis aitavad sul luua unikaalse ja isikupärase kodu. Allpool toome välja mõned populaarsemad stiilid ning nende iseloomulikud omadused, et aidata sul leida enda jaoks sobivaim. Japandi: Japandi stiil on segu jaapanlikust minimalismist ja funktsionaalsusest ning skandinaavialikust rustikaalsest soojusest ja rahulikkusest. Siin kohtuvad loodus, lihtsus ja kunst, luues

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.