Rohkema info nägemiseks:

BEST IDEA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3285; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BEST IDEA OÜ kohta arvamuslugu!"

BEST IDEA OÜ hetkeolukord

Juba 3285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Best Idea (edaspidi Osaühing) on 2003.a. asutatud ettevõte. Osaühing omandas aprillis 2014

Eesti turul 14 aastat tegutsenud Saku Suurhalli hoonestusõiguse ning alates 01.05.2014 alustas

Osaühing ka Saku Suurhalli igapäevast opereerimist. 2022. aasta oli Osühingu jaoks kaheksas tervikaasta Saku Suurhalli opereerimisel. Peamise tulubaasi lõppenud aruandeaastal moodustasid sissetulekud põhitegevusest ehk ruumide üürist. Väiksemas mahus ka rendiinventarilt ning ise ürituste korraldamisest. Müügitulu oli kokku 2 279 191 eurot. 2022 algus kujunes Osaühingule keeruliseks, sest aasta esimeses kvartalis kehtisid COVID-19 levikuga seotud piirangud, misläbi äritegevus sisuliselt seisis. Teisest kvartalist alates sai Osaühing täies mahus tegevusega jätkata, küll aga suvine hooaeg on siseruumidel madala täituvusega, seega oli ettevõttel aastas kaks kvartalit, kus ruumide täitmiseks olid piiratud võimalused. Kriisist tulenevalt oli edasi lükatud ürituste arv suur ning seeläbi koos uute üritustega oli hoonel üldiselt hea hõivatus. Üritusi toimus erinevatele sihtrühmadele (kontserdid, laste- ja pereetendused, spordiüritused, näitused, messid, auhinnagalad, korporatiivüritused ja palju muud). Maja hõivatus jagunes järgnevalt: spordiürituste osakaal oli 40%, kontserdid 23%, messid 10% ning eraüritused 27%. Aastas 2023 on oodata ligi kaks korda vähem kontserte kui seda oli aastal 2022. Spordiüritused on vähem mõjutatavad, sest tihti puuduvad neid korraldavatel alaliitudel niivõrd märkimisväärsed majanduslikud riskid. Kriisist väljumise järel on meelelahutussektoris riskid suuremad, sest piletite ostmist jäetakse rohkem viimasele hetkele. See omakorda mõjutab korraldajaid võtma väiksemaid riske. Saku Suurhall jätkas äriklientidele suunatud Jõulugala korraldamisega, mis tõi 2022 aastal kolm välja müüdud õhtut. 2022. aastal toimusid olulised investeeringud uude valguslahendusse ning turvasüsteemide arendamisse. Tuleval majandusaastal on plaanis investeerida küljetreppide parendamisse ning tuua saali keskkonda kasutusse ligi 150 ruutmeetrit LED-ekraani. Ettevõttes töötas 2022. Aastal 7 põhikohaga töötajat. Palgafondi suurus oli 230 tuh eurot. Positiivse kassavoo baasil kattis Osaühing kõik igapäevasest majandustegevusest tekkinud kohustused (s.h. hoone ülalpidamis- ja tegevuskulud).

lulised finantsnäitajad: 2022 2021

Müügitulud ja muud äritulud, tuh, € 2 281 1 414

Ärikulud, tuh. € 2 807 1 451

Ärikasum, tuh. € -526 -36

Puhaskasum, tuh. € -410 212

Omakapitali suhe kohustustesse¹ 15,18% 41,31% ¹Omakapitali suhe kohustustesse – omakapitali protsent kohustustest kokku /Digitaalselt allkirjastatud/

Marcel Vichmann

Juhatuse liige

BEST IDEA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.