Rohkema info nägemiseks:

WEBHELP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2987; jälgijaid - 13. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta WEBHELP OÜ kohta arvamuslugu!"

WEBHELP OÜ hetkeolukord

Juba 2987 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Webhelp OÜ on Tallinnas registreeritud Webhelp Grupi ettevõte. Globaalselt on

Webhelp Grupil 110 000 töötajat 60 riigis ja 190 linnas.

Eestis asuvad kontorid Tallinas ja Tartus.

Webhelp OÜ osutab äriprotsesside allhangetega seotud teenuseid keskmistele ja suurtele ettevõtetele Euroopas ja Skandinaavias. Meie põhiteenuseks on klienditeenindus ja tehniline tugi telefoni teel. Webhelp OÜ majandusaasta algab iga kalendriaasta 01. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril.

Webhelp OÜ tegevusega olulisis kekkonna- ja sotsiaalseid mõjusi ei kaasne.

2022. aasta oli Webhelp OÜ jaoks finantsiliselt tagasihoidlik aasta, kus kasv oli piiratud ja puhaskasum jäi 2021. aastaga samale tasemele. 2022. aastal leiti uusi kliente/koostööpartnereid, kuid oodatavat kasvu tasakaalustas töömahu vähenemine teiste klientide puhul. Ettevõte on endiselt kahjumis ja 2022. aasta arenedes alustas juhtkond kulude kokkuhoiuprogrammi, mis laieneb ka järgnevale aastale, eesmärgiga vähendada püsikulusid, näiteks kontorirendi ja kommunaalkulude näol.

Koroonapandeemia mõju on 2022. aastal olnud ettevõtte jaoks suhteliselt vähene, siiski peab mainima, et kuigi töötajad hakkavad üha enam kontorisse tagasi pöörduma, on tegevusmudel muutunud ja töö kodukontoris on tänaseks klientide poolt väga aktsepteeritud. Õigete töövahendite valiku, suurepärase kaugjuhtimise rakendamise ja usaldusväärsete töötajate valikuga oleme kindlustanud, et kodus töötamine (mis tahes kujul) on tulnud selleks, et jääda.

Venemaa ja Ukraina vahel toimuv ei ole meie äritegevust otses mõttes märkimisväärselt mõjutanud. Webhelp OU-l ei ole Venemaa päritoluga kliente ja firma ei paku otseselt ka

Venemaa turule suunatud klienditoe teenust. Tõenäoliselt näeme jätkuvalt kaudse mõju jätku olukorrale läbi täiendava inflatsiooni, tarneahela häirete ja pagulaste olukorra.

Juhtkond ootab 2023. aastal väikest kasvu trendi ja eeldab, et saavutame kasumilähedase puhastulu. See saavutatakse loodetavasti tänu aasta jooksul rakendatud kokkuhoiu poliitika mõjule ja suurele tähelepanule, mida osutame brutomarginaali parandamisele. 2023. aastast edasi näeb juhtkond endiselt tugevaid

WEBHELP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.