Rohkema info nägemiseks:

ABG RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 352; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ABG RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

ABG RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ABG raamatupidamisbüroo OÜ asutati 16.07.2003 a.Põhitegevusaladeks on raamatupidamisteenused, investeerimis-,majandus-,finants-maksu- ja muud konsultatsioonid ning sellega seotud koolitus.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ABG raamatupidamisbüroo OÜ müügitulu 70670 eurot. Müügitulust moodustas 100% raamatupimisteenuste.

ABG raamatupidamisbüroo OÜ brutokasumiks kujunes 1324 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse ei ole.

Personal

ABG raamatupidamisbüroo OÜ töötajad arvestati aruandeperioodil töötasu summas 18154 eurot.milles sisaldub sotsiaal-ja töötuskindlustmaks.Töötas 2 inimised.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

ABG raamatupidamisbüroo OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on tegevuse laiendamine uute kliendide arvel.

ABG RAAMATUPIDAMISBÜROO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.