Rohkema info nägemiseks:

AARIBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Devini vesi on väga kerge ja maheda maitsega ning sobib igapäevaseks tarbimiseks. Vesi pärineb Devini allikast, mis asub Bulgaarias.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud sellele, et tuua teieni parim kvaliteediga joogivesi, mis on looduse poolt kingitud oma eriliste omadustega. Meie meeskond koosneb kirevatest spetsialistidest, kes jagavad kirge puhta ja tervisliku vee vastu ning töötavad selle nimel, et tuua teieni Devini aluseline vesi - üks parimatest looduslikest mineraalvetest maailmas.

Devini aluseline vesi saadakse Bulgaarias Devini linnas asuvast Devini allikast, mis paikneb Rhodope mäestikus. See allikas on tuntud oma erilise mineraalide rikkuse ja kõrge aluselise pH taseme poolest. Juba aastasadu on Devini allikas olnud Bulgaaria ja selle ümbruskonna elanike jaoks oluline loodusliku vee allikas.

Devini mineraalvesi ammutatakse looduslikust maa-alusest põhjaveekihist, mis tagab selle puhtuse ja väärtuslikud mineraalid. Rhodope mägedest pärit vesi on erakordselt puhas ja maitselt meeldiv tänu selle kõrgele pH tasemele ja vähesele mineraalide sisaldusele.

Üks meie eripäradest on see, et me ei muuda Devini mineraalvett kunstlikult. Vesi jõuab meie kätte maapinnale 44 kraadise temperatuuriga ja villitakse samal temperatuuril töötlemata kujul pudelitesse. See tagab, et te saate nautida vett sellisena, nagu see on looduses - puhtana ja värskendavana.

Devini aluseline vesi on looduslikult kõrge pH tasemega, mis on 9,56. See tähendab, et see on aluseline vesi, mis sobib suurepäraselt igapäevaseks tarbimiseks. Vee vähene mineraalide sisaldus muudab selle eriti sobivaks neile, kes hindavad puhta ja mahe maitsega vett.

Kokkuvõttes oleme meie Devini aluselise vee tootjana pühendunud pakkuma teile parimat kvaliteediga joogivett otse loodusest. Meie allikas Rhodope mägedes annab meile ainulaadse võimaluse tuua teieni vesi, mis on puhas, mahe ja tervislik. Lisaks sellele saate nautida vee pehmet ja meeldivat maitset, mis avaldub kõige paremini toatemperatuuril juues. Tervisliku ja värskendava joogivee saamiseks pole muud vajagi kui valida Devini aluseline vesi.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

AARIBER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Ma armastan selle pehmet ja mahedat maitset, mis avaldub eriti hästi toatemperatuuril juues.

- Marko I.

Devini mineraalvesi on minu jaoks tõeline avastus. See vesi sobib suurepäraselt igapäevaseks tarbimiseks.

- Anna P.

Ma ei saa üle ega ümber selle pehmest ja mahedast maitsmisest, mis teeb iga lonksu nauditavaks.

AARIBER OÜ tegevusaruanne 2022

Konsolideerimisgruppi kuulub Aariber OÜ (konsolideeriv), Lubtec OÜ (konsolideeritav) ja Trasnpicere OÜ (konsolideeritav). Aariber OÜ omab 100% osalust Lubtec OÜ-st ja 90% osalust Trasnpicere OÜ-st. Aariber OÜ konsolideeritud müügitulu oli 2022. aastal 6 845 885 eurot (2021.aastal 4 619 137 eurot) ning konsolideeritud puhaskasumiks kujunes 332 150 eurot (2021.aastal 1 052 962 eurot). Konsolideeritud aruande müügitulu moodustub keemiatoodete hulgimüügist ja Devini vee müügist, mis olid ühtlasi ka põhitegevusalad. Lisaks tegeles Aariber OÜ äri- ja juhtimisalase nõustamise ja enda kinnisvara

Dropdown

kõik artiklid

Kus kohast saadakse Devini aluselist vett?

Kui olete kunagi proovinud Devini aluselist vett ja naudinud selle värskendavat ja mahe maitset, võite olla huvitatud teadma, kust see imeline vesi pärit on. De
ssb.ee
Kui olete kunagi proovinud Devini aluselist vett ja naudinud selle värskendavat ja mahe maitset, võite olla huvitatud teadma, kust see imeline vesi pärit on. Devini aluseline vesi on pärit Bulgaariast, täpsemalt Devini linnast Rhodope mäestikus, ja selle allikas on olnud sajandeid populaarne loodusliku vee allikas. Devini allikas asub Rhodope mäestiku südames Devini linnakeses ning kannab nime Devin Sondazh 5. See allikas on eriline mitmel põhjusel, mis muudavad Devini vee eriliseks ja ihaldusväärseks joogiveeks. Üks peamisi põhjuseid, miks Devini aluseline vesi on erilise maitse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.