Rohkema info nägemiseks:

HENNIGES OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tõhusad reklaamiteenused, mis hõlmavad mitmekesiseid valdkondi nagu plakatid, bannerid, autoreklaamid ja palju muud, viivad teie sõnumi uuele tasemele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HENNIGES OÜ-s usume, et teie brändi olemus on võimalik tabada ja edasi anda võimsa visuaalse jutustamise kaudu. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: muuta välireklaami maastikku loovuse, innovatsiooni ja täpsusega.

Meie ekspertiis seisneb silmapaistvate välireklaamide loomises, mis mitte ainult ei püüa tähelepanu, vaid edastavad teie sõnumit tõhusalt. Alates kleepsreklaamist, mis jääb teie sihtrühma meelde, kuni valgustatud valguskastideni, mis tõstavad teie brändi esile, valmistame iga toote suurima hoole ja tähelepanuga detailidele.

Meie tootevalik hõlmab vastupidavaid PVC- või BIP-plaadist plakateid, mis on kaunistatud lõigatud või trükitud kleepsudega, kuni suureformaadiliste trükitud paberplakatiteni, mis teevad avalduse. Välireklaami vastupidavuse tähtsust mõistes on meie PVC plaadid disainitud elementidele vastu pidama, saadaval paksustes, mis sobivad kõikideks tingimusteks.

Kinnisvara- ja ehitusprojektide jaoks läheme visuaalsest kaugemale, pakkudes tugevaid metallkonstruktsioone, et toetada teie välireklaamide suursugusust. Meie pühendumus teie brändi nähtavusele on järjekindel, olgu selleks laialivalguv reklaamtahvel või tagasihoidlik silt.

Meie bannerimaterjalid hõlmavad PVC kangast, mida saab metallraamidesse aasade abil kinnitada ja pingule tõmmata, pakkudes nii kõrge tihedusega trükikvaliteeti kui ka erinevaid õhu läbilaskvuse astmeid nii sise- kui välistingimustes kasutamiseks. Tulemuseks on elav väljapanek, mis peab vastu keskkonnale ja teeb muljet.

Mobiilse reklaami jaoks on meie haagisreklaamide lahendused teistest peajagu üle. Standardmõõtmetega haagistel olevate kahepoolsete ekraanidega liigub teie sõnum linna vooluga, jõudes laia publikuni.

Kui rääkida valgustatud siltidest, siis meie valguskastide tootmine pakub nii ühe- kui kahepoolseid variante, opaalklaasist esikülgedega, mida saab kaunistada trükitud kleepsude, fotokleebiste või mitmevärviliste graafiliste logodega, tagades, et teie bränd särab nii päeval kui öösel.

Meie sõidukireklaami teenused muudavad teie autopargi liikuvateks reklaamtahvliteks, püüdes liikvel olles potentsiaalsete klientide pilke. Oleme spetsialiseerunud veenvate kujunduste loomisele, mis peegeldavad teie brändi eetost ja sõnumit, viies teie turundustegevused edasi.

HENNIGES OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt trüki- ja meediaettevõte; oleme teie partnerid reklaamide loomisel, mis kõnetavad ja püsivad. Keskendudes disainile ja pühendudes tipptasemele, kutsume teid kogema visuaalse jutustamise jõudu koos meiega.

Uuri lisaks

HENNIGES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Saara

Silmapaistvad lahendused!

- Gloria

Tipptasemel teenus ja suurepärane kvaliteet!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Välireklaami kulutused sektorite kaupa - maailma arengusuunad

Välireklaami kulutused sektorite kaupa maailmas - maailma arengusuunad

Loe algallikast valireklaam.ee

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks välimine reklaam võib teie brändi revolutsioneerida

Välimine reklaam, tuntud ka kui väljaspool kodu (OOH) reklaam, on võimas vahend, mis võimaldab brändidel suhelda tarbijatega avalikus ruumis. Võimalusega jõuda
ssb.ee
Välimine reklaam, tuntud ka kui väljaspool kodu (OOH) reklaam, on võimas vahend, mis võimaldab brändidel suhelda tarbijatega avalikus ruumis. Võimalusega jõuda laia publikuni on välimised reklaamid oluline osa terviklikust turundusstrateegiast. Välimine reklaam hõlmab erinevaid formaate, sealhulgas plakatid, transiitreklaamid, tänavamööbel ja digitaalsed sildid. See on kujundatud möödujate pilku püüdma, tihti kasutades strateegilisi asukohti maksimaalse mõju saavutamiseks. Välimise reklaami tööstus on oluliselt arenenud, omaks võttes digitaaltehnoloogia ja innovaatilised disainid, et püsida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.