Rohkema info nägemiseks:

MULTILINGUA KEELEKESKUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1391; jälgijaid - 85. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MULTILINGUA KEELEKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

MULTILINGUA KEELEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 85 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2022

Multilingua Keelekeskus OÜ on asutatud 1994. aastal ja kogu tegevusaja vältel on ettevõtte põhitegevusalaks olnud võõrkeele õpe.

Multilingua Keelekeskus on keeltekoolide turuliider ja suurim keeltekool Eestis.

2022. aasta oktoobris avasime Multilingua kompetentsikeskuse, mille alt pakume arenguprogramme, koolitusi, töötubasid nii haridustöötajatele kui erineva astme juhtidele. Kompetentsikeskuse koolitusi pakume ka rahvusvahelisele turule. Aastast 2022 kanname nime Multilingua keeltekool ja kompetentsikeskus (juriidiline nimi on endiselt Multilingua Keelekeskus OÜ) .

2022. aastal jätkus keelekoolituste läbiviimine Integratsiooni Sihtasutuse ja Eesti Töötukassa partnerina. Juulis alustasime riigihanke „Eesti keele

A1-tasemel õpe ajutise kaitse saajatele“ läbiviimist, mille raames anname eesti keele algteadmised 2500le Ukraina sõjapõgenikule. Seoses sõja puhkemisega hoogustus Multilingua projekt „ Learn Russian in Tallinn,“ mis on meile õppima toonud vene keele huvilisi üle maailma.

Multilingua väärtused on kliendikesksus, professionaalsus ja areng. Kliendikesksus– pakume võimalikult kliendikeskset teenust, lähtudes oma töös eelkõige kliendi vajadustest ja soovidest. Professionaalsus – soovime olla oma valdkonnas jätkuvalt kompetentsed ja usaldusväärsed ning tegutseme selle nimel, et meie keelekursused oleksid kaasaegsed ja tulemuslikud. Areng – püüdleme pidevalt enese täiustamise suunas, oleme avatud uuendustele ning parimad kaasaegsed praktikad rakendame ka oma töösse.

Oma väärtusi silmas pidades jätkab Multilingua Keelekeskus oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist ka uuel majandusaastal, propageerides elukestvat õppimist ja juhindudes Elukestva õppe strateegiast 2020 ja Haridusvaldkonna arengukavast 2021-2035 ning pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja mitmekülgseid arenguvõimalusi läbi keeleõppe ning haridustöötajatele ja juhtidele mõeldud arenguprogrammide, koolituste ja õpitubadega.

MULTILINGUA KEELEKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.