Rohkema info nägemiseks:

FENSER HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 862; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FENSER HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

FENSER HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Fenser Holding on Eesti erakapitalil põhinev väikeettevõte mille põhitegevusvaldkond on üld ehitustegevus, ehitusmaterjalide ost-müük ning eelnimetatud tegevuste vahendustegevus.

Põhitegevusalad EMTAK`i järgi on nr. 41201 (Elamute ja mitteeluhoonete ehitus).

Äriühing moodustati 2003 aasta detsembris. Äriühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Äriühing osutab oma teenuseid peamiselt Eestis.

2022. aastal oli ettevõtte käive 159087 tuhat eurot, millest 95% moodustas kaupade ja teenuste müük ning 5% ruumide rendist. (2021. aastal oli ettevõtte käive74367 tuhat eurot). OÜ Fenser

Holding 2022. majandusaasta lõppes kahjumiga 26283 tuhat eurot. (2021 aastal kasum 29290 tuhat eurot).

Investeeringud: Aruandeaastal investeeringuid põhivarasse ja mahakandmisi ei tehtud.

Personal: OÜ Fenser Holdingu keskmine töötajate arv 2022 majandusaastal oli 2 (kaks) töötajat 1/2 kohaga. Juhatuse liikmele juhatuse töös osalemise eest tasu ei makstud.

Eesmärgid: Äriühingu ülesandeks on jätkusuutliku majanduskasvu tagamine ja kasumi teenimine.

OÜ Fenser Holding põhieesmärgiks 2023 majandusaastal on ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja püsimine ning võimalusel leida uusi suundi/turge. Ühe uue suunana on sisenetud sõiduautode ostu-müügi tegevusvaldkonda.

Juhtkond ususb, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada osaühingu jätkusuutlikkus ja kasv. OÜ Fenser Holding tegevust korraldab juhatuse liige ainuisikuliselt, juhatus hindab OÜ Fenser Holding ´u jätkusuutlikuks ning jätkuvalt tegutsevaks äriühinguks

FENSER HOLDING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.