Rohkema info nägemiseks:

HILARIS KÜTTESÜSTEEMID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1597; jälgijaid - 73. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HILARIS KÜTTESÜSTEEMID OÜ kohta arvamuslugu!"

HILARIS KÜTTESÜSTEEMID OÜ hetkeolukord

Juba 1597 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 73 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hilaris Küttesüsteemid OÜ põhitegevusalaks on katlamajade ja küttesüsteemide ehitus ning maa- ja õhk-vesisoojuspumpade paigaldus. Lisaks tegeleme vähesel määral vee- ja kanalisatsioonitorustike müügi- ja ehitamisega peatöövõtu korras. Plaanis on jätkata senisel tegevussuunal.

Põhikohaga töötas üks töötaja, kelle tööjõukulud koos sotsiaalmaksuga olid 26 334 eurot. Ühele juhatuse liikmele maksti teenistustasu koos sotsiaalmaksuga 12 768 eurot.

HILARIS KÜTTESÜSTEEMID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.