Rohkema info nägemiseks:

REMEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, mis spetsialiseerub mitmekülgsetele betoonitöödele, hõlmates alates vundamentidest ja seintest kuni betoonpõrandate ning sisekujunduselementideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitusmaastikul, kus vastupidavus ja kvaliteet on määravad, tõuseb esile Remen OÜ – ettevõte, mis on pühendunud betoonitööde täiuslikkusele ja kliendi rahulolule.

Remen OÜ on spetsialiseerunud mitmekülgsetele betoonitöödele, hõlmates nii uusehitisi kui ka renoveerimisprojekte. Meie meeskond omab laialdast kogemust erinevate betoonkonstruktsioonide väljatöötamisel, alustades vundamentidest ja lõpetades detailirohke sisekujundusega. Kvaliteet on meie ehitustööde nurgakivi, tagades, et iga loodud konstruktsioon vastaks kõrgeimatele standarditele.

Meie tegevusalad: Täpne ja tõhus betooni valamine vastavalt projektispetsiifikale, hõlmates kõike alates vundamentidest kuni seinakonstruktsioonideni. Vanade või kahjustatud betoonkonstruktsioonide professionaalne remont ja taastamine, tagades nende pikaealisuse ja vastupidavuse.

Tegeleme betoonpõrandate ja -katete paigaldamine, lisades ruumidele funktsionaalsust ja visuaalset atraktiivsust. Pakume kvaliteetseid eelvalmistatud betoontooted vastavalt klientide vajadustele, olgu selleks siis paneelid, postid või muud ehituselemendid.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis võtma vastu väljakutseid igas suuruses projektidega. Oleme pühendunud täpsele tööle ja ajakavade järgimisele, tagades projekti sujuva kulgemise. Kuulame oma klientide vajadusi ja pakume personaalset lähenemist, tagades rahulolu igal sammul.

Lõpetuseks, Remen OÜ on teie usaldusväärne partner betoonitööde maailmas. Võtke meiega ühendust, laske meil teada oma projektist, ning koos leiame parima lahenduse teie ehitusvajadustele. Oleme valmis muutma teie ehitusideed vastupidavateks ja visuaalselt kauniteks reaalsuseks!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5657 3883

REMEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rauno K.

Aus ja avatud suhtlus, meeldiv koostöö.

- Tanel F.

Täpne töö, kiire ja lahendustele orienteeritud. Soovitan soojalt!

- Kaisa N.

Korrektsus ja täpsus igas detailis. Meeldiv kogemus.

REMEN OÜ tegevusaruanne 2022

2022. a. OÜ Remen tegutses aastaringselt peamise tegevusvaldkonnaga – ehitustööd ja kõrvaltegevusena pakuti masaažiteenuseid. Ettevõte ei ole laienenud. Ettevõtte juhatus on 3-liikmeline ja jätkab tavapärast tegevust 2023. aastal. Merje Malkki 27.06.2023

Dropdown

kõik artiklid

Millised on betoonlahendused sisetingimustes?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas betoon saab olla elegantne ja hubane? Remen OÜ seab uue standardi sisekujunduses, tuues esile betooni mitmekülgsuse ja unikaals
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas betoon saab olla elegantne ja hubane? Remen OÜ seab uue standardi sisekujunduses, tuues esile betooni mitmekülgsuse ja unikaalsuse. Lugege, kuidas betoonkunst võib muuta teie kodu mitte ainult vastupidavamaks, vaid ka silmapaistvamaks. Betoon on traditsiooniliselt tuntud ehitusmaterjalina, kuid sisekujunduses avaneb selle kasutamiseks lai spekter loomingulisi võimalusi. Remen OÜ on olnud eesliinil, uurides betooni mitmekülgsust ja viies selle uuele tasandile, muutes selle kunstiliseks ja praktiliseks elemendiks sisekujunduses. Betoonpõrandad ja -seinad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.