Rohkema info nägemiseks:

MENING & CO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laias valikus kangaid erinevast materjalist paljude värvide ja mustritega parima hinnaga. Mööblikangast leidub mitmeid värve ja materjale; tööriidekangaid on tulekindlaid ja vetthülgavaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Mening ja Co kangapoodi, kus kangaste maailm avaneb sulle kui mitmekesine ja inspireeriv palett erinevatest materjalidest, värvitoonidest ja mustritest. Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgset valikut kõrgekvaliteedilisi kangaid parima hinnaga, muutes sinu loomingulised unistused reaalsuseks.

Meie laiast kangavalikust leiad kõike, mida vajad - alates linasest kangast, mis rõhutab looduslähedust, kuni modernsete mööblikangasteni, mis toovad sinu koju tänapäevase elegantsi. Tööriidekangad, mis on nii tulekindlad kui ka vetthülgavad, tagavad mitte ainult stiili, vaid ka turvalisuse ja mugavuse igapäevastes olukordades.

Meie mööblikangaste valik on tõeline visuaalne pidu. Alates ajatutest mustadest ja valgetest toonidest kuni julgete värvide ja retrostiilini - meil on midagi igale maitsele. Olenemata sellest, kas otsid midagi klassikalist või kaasaegset, leiad meie poest alati midagi, mis vastab sinu soovidele.

Lisaks kangastele pakume laia valikut õmblustarbeid, vatiini, kunstkarusnahka, kunstnahka ja naturaalnahka, mis täiendavad su käsitööprojekte. Meie II sordi poroloon ja erineva suurusega võimlemismatid on ideaalsed nii kodu- kui ka ärakasutamiseks. Ja kui oled kunstihuviline või vajad küttematerjali, kingime sulle meeleldi meie tühjad kangatorud.

Kas soovid kangast postiga tellida? Pole probleemi! Alates 40 euro suurustest tellimustest pakume tasuta postiteenust, tuues sinu valitud kangad otse ukse ette. Samuti ostame tagasi kvaliteetseid kangaid ning pakume võimalust soetada suuremaid koguseid II ja III sordi porolooni eriti soodsa hinnaga.

Meie kauplus asub Valgas, olles kättesaadav ja mugavalt ligipääsetav. Külasta meid ja lase end inspireerida meie laia valiku ning kvaliteetsete kangaste maailmast. Oleme siin, et muuta sinu loovad ideed imelisteks tegelikkusteks!

Tule külasta meid ja avasta kangad, mis rikastavad sinu elu ja muudavad su kodu veelgi kaunimaks. Mening ja Co kangad - Sinu usaldusväärne partner kangamaailmas.

Facebook

MENING & CO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lea J.

Soovitan külastada kõigil kes ise õmblevad ja muidugi nendel kes alles õpivad õmblema!

- Mia E.

Valik on suur ja kvaliteetne!

- Mirjam T.

Väärt külastus! Leidsin suurepärased kangad enda projektile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Unikaalsete mööblikangad sinu koju Mening ja Cost

Sinu kodu on sinu isiklik pühakoda, kus iga detail peaks peegeldama sinu isikupära ja stiili. Üks parimaid viise, kuidas muuta oma kodu unikaalseks, on valida õige mööblikangas. Mening ja Co pakub laia valikut stiilseid ja kvaliteetseid kangaid, mis aitavad sul luua kodu, millest oled alati unistanud. Siin on mõned stiilinipid, kuidas muuta oma kodu unikaalseks just meie mööblikangaste abil: Vali mööblikangas, mis toob esile soovitud emotsiooni sinu ruumis. Erksad värvid nagu kollane või oranž lisavad rõõmu ja energiat, samal ajal kui rahulikud toonid nagu sinine või hall loovad rahuliku ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida sobiv kangas

Kangaste valimine võib olla üks köitvamaid, kuid samas ka keerulisemaid osasid igas loomeprojektis. Mening ja Co kangapood pakub laia valikut erinevaid materjal
ssb.ee
Kangaste valimine võib olla üks köitvamaid, kuid samas ka keerulisemaid osasid igas loomeprojektis. Mening ja Co kangapood pakub laia valikut erinevaid materjale, mille hulgast valida. Siin on mõned nõuanded, kuidas leida just sulle sobiv kangamaterjal ning muuta iga projekt unikaalseks ja kauniks. Enne kui asud valima kangast, mõtle, milleks seda kasutama hakkad. Kas sa õmblema kardinaid, diivani katet või hoopis rõivaid? Erinevad projektid vajavad erinevat tüüpi kangaid, nii et mõista oma projekti vajadusi enne otsuse langetamist. Erinevad kangamaterjalid tunduvad erinevalt. Näiteks on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.