Rohkema info nägemiseks:

VARALEIDJA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 441; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VARALEIDJA OÜ kohta arvamuslugu!"

VARALEIDJA OÜ hetkeolukord

Juba 441 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Varaleidja OÜ on tegutsenud järjekindlalt juba 19 aastat (2004 aasta märtsist) See on pikk aeg. Varaleidja OÜ on näidanud, et ka väike firma saab toimetada Lõuna-Eesti kinnisvaraturul ja konkureerida suurte kinnisvarafirmadega. Leida nii kinnisvara ostjaid, müüjaid kui üürnikke. Oleme leidnud oma piirkonna, kus toimetame ja mida hästi tunneme. Meie põhi tegevusraadius on Otepää ja selle ümbrus max 40 minutise autosõidu kaugusel. Meiega konsulteerivad ka suuremad firmad kui on vaja vahel keerukaid asju hinnata. Seda just enim Otepää ümbruses. Samuti oleme olnud nii telepildis kui ka raadios andmas kohaliku kinnisvaraturu kohta infot. samuti osalenud ka "Maale elama" üritusel, kus oleme saanud olla nähtavamad.

Tulevikus on plaan jätkata esialgu ühe maakleriga, kes kinnisvaraturgu tunneb. Pole olnud vajadust tööjõudu palgata.

Meil on keskmiselt 20-30 erinevat objekti, mida Lõuna-Eestis pakume. Soovime selle objekti arvu juures jätkata. Nii suudab paremini infot hallata ja klientidega suhelda.

Põhiliseks kliendiks ongi eraisik ja mõned jur.isikud. Üks partneritest on Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ, kellega teeme koostööd hindamise alal.

Enamjaolt tegeleme elukondliku kinnisvara müümisega. Hoonestatud kinnistud (majad, talud). Samuti korteriomandid. Vähem puutub kokku ärikondliku kinnisvaraga. Samuti leiavad meie kaudu ostja ka põllu- või metsamaa müüjad.

Klientide hulk, kes meid usaldavad, on kasvanud.

Meie kinnisvarbürood juhib kutseline maakler.

Oleme oma klientide jaoks olemas.

Varaleidja OÜ majandusaasta müügitulu oli 64 835 eurot, kasum 27 827 eurot. Ettevõttes töötab 1 palgaline töötaja, tööjõukulud olid 14 660 eurot.

VARALEIDJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.